Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sahte polisler bu kez, dolandıramadı, tutuklandılar

Sahte polisler bu kez, dolandıramadı, tutuklandılar

İZMİR'in Buca İlçesi'nde kendilerini polis olarak tanıtan üç kişi, bankadan çektikleri kredinin terör örgütüne aktarıldığı yalanıyla M.E. ve eşi O.E.'yi kandırmaya çalıştı. Ancak peşpeşe iki kez benzer yöntemle aranmalarına rağmen söylenenlere inanmayan karı kocanın ihbarıyla, dolandırıcılar suç üstü yakalandı. İzmir'de sahte polislere bu kez

  • Ege Postası
  • 03.10.2015 - 17:18
Buca'da, kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, cep telefonundan aradığı M.E.'ye, kimliğini kaybedip kaybetmediğini sordu. M.E., bankadan kredi çektiğini kimlik bilgilerini bu sırada görevlilere verdiğini anlattığı sırada, olayın dolandırıcılık olduğunu söyleyen yanındaki eşi O.E., telefonu elinden alıp kapattı. Bir süre sonra dolandırıcıların, farklı numaradan bu kez çekilen kredinin terör örgütüne aktırıldığı yalanıyla aramaları üzerine şüphelenen M.E. ve karısı, polise haber verdi. 

İşyerinde önlem alan polis, farkedildiklerinden habersiz olarak altın ve parayı almak için gelen sahte polisler A.D. ve E.K.'yi yakaladı. Suçüstü yakalanan zanlıların suç ortakları R.Ü.'de, çağırıldığı Kemal Sunal Parkı'nde gözaltına alındı. Dolandırıcılık yapmak istedikleri sırada, kendilerine kurulan tuzakla yakalanan E.K.'nin İstanbul 78. Ağır Ceza Mahkemesi'nce "Resmi Belgede Sahtecilik", R.Ü.'nün, "Hakaret ve basit yaralama' suçlarından arandığı, A.D.'nin ise herhangi bir kaydının olmadığı tespit edildi. Adliyeye gönderilen üç zanlı tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.