Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şahin göreve yeniden talip…

Şahin göreve yeniden talip…

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ilçesine bir dönem daha Belediye Başkanı olarak hizmet etmek adına, CHP Menemen İlçe Başkanı Kazım Hürol Taklak’a aday adaylığı başvurusunda bulundu.

  • Ege Postası
  • 01.08.2013 - 08:47
İZMİR  -CHP Menemen İlçe Başkanı’nın makamında düzenlenen sade bir törenle aday adaylığı başvurusunda bulunan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; 1999 yılından bugüne Menemen’e sunulan Belediye hizmetlerinde emeği bulunan tüm mesai arkadaşlarına ve 3 dönemdir kendisine büyük destek veren Menemenli hemşehrileri ile partililerine teşekkür ederek; “Ekibimizle birlikte Menemen’i iyi yönettiğimize inanıyoruz. Büyüyen, gelişen Menemen’e hizmet etme heyecanımı hiç kaybetmedim. Büyük bir onur ve gururla Menemen’e hizmet ediyorum” dedi.

CHP İlçe Örgütü’nü çok önemsediğini de ifade eden Başkan Tahir Şahin konuşmasına şöyle devam etti; “İlçe Örgütümüzü çok önemsiyorum çünkü Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP ilkelerine, bu partinin anlayışına Türkiye’nin ihtiyacı var. Yaşasın Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partimiz, yaşasın Atatürk’ün ilkeleri. Bu ilkeler hep yaşadı, hep yaşayacak. CHP’nin 6 oklu bayrağı Menemen Belediyesi burçlarından asla inmeyecek.”

CHP İlçe Başkan ve yöneticileri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı tören, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.