Dolar 32,2678
%-0.22
Euro 34,7704
%-0.12
Altın 2.407,160
%0.57
Bist-100 10.247,00
%-0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sahaya atlayan YouTuber'ın ifadesi

Sahaya atlayan YouTuber'ın ifadesi

Süper Kupa finalinde sahaya giren YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı. Yılmaz'ın maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak, önce gol sevinci yaptığını ardından da kaleye doğru koştuğunu söylediği öğrenildi. Maçta sahaya giren Yılmaz ve 4 arkadaşı savcılık sorgusunun ardından adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

  • Ege Postası
  • 15.08.2019 - 16:21

Süper Kupa finalinde sahaya giren YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz ile 4 arkadaşı adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

Ali Abdülselam Yılmaz, dün akşam oynanan UEFA Süper Kupa final maçının 14'üncü dakikasında sahaya atlayarak koşmaya başlamış, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak saha dışına çıkarılmıştı. Polis, Yılmaz ile birlikte stadyuma geldikleri ve arkadaşlarının videosunu çektikleri belirlenen E.D, Y.Y, F.Y, ve C.Ö.'yü gözaltına alınmıştı.

"SAHAYA GİRMEYİ PLANLAMADIM"

YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz, Beşiktaş polis merkezinde gerçekleştirilen ilk sorgusunda, Süper Kupa finalini izlemek için stadyuma geldiğini, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak, önce gol sevinci yaptığını ardından da kaleye doğru koştuğunu söylediği öğrenildi. 

Yılmaz, sorgusunda ayrıca, sahaya girmeyi önceden planlamadığını, arkadaşlarının video ve fotoğrafını çektiklerinden habersiz olduğunu belirttiği bildirildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.