Dolar 32,2106
%-0.1
Euro 34,7309
%-0.2
Altın 2.451,240
%0.77
Bist-100 10.322,00
%0.52

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SP'den Karşıyaka’da sevgi yürüyüşü

SP'den Karşıyaka’da sevgi yürüyüşü

Sadet Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında ‘Sevgi Yürüyüşü’ düzenledi.

  • Ege Postası
  • 18.03.2019 - 11:24

Karşıyaka İskelesi'nden çarşı bitimine kadar süren yürüyüşe, SP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam, İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı Şerafettin Kılıç, Karşıyaka belediye başkan adayı Av. Hatice Değerli ile çok sayıda partili katıldı. Saadet Partililer, yürüyüş boyunca vatandaşlara karanfil dağıttı.

Karşıyaka çarşısındaki Saadet Partisi standında halka seslenen SP İstanbul Milletvekili Prof. Cihangir İslam, "Kendimize soracağımız bir tane soru var. Yaşadığımız şu günden, yani hayatımızdan memnun muyu? Kendi kendinize öncelikle bu sorunun cevabını veriniz. Eğer değilseniz bunun nedenlerini sizler de biliyorsunuz ki, AK Parti iktidarının ve onların destekçilerinin 16 yıllık icraatına borçluyuz. Bizim siyasetimiz açıktır. Biz 74’den beri bu ülkenin menfaatleri ve sizlerin hakları için çeşitli defalarca görev aldık. Ne Kürdü Türk’ten, ne Sünni’yi Alevi’den, ne dindarı dinsizden ayırmadık. Biz belediyelere talip olurken cepsiz ceketten diktirdik. Bu belediye seçimlerinde sizlerden destek istiyoruz. Bu ülke 16 yıl içerisinde 500 milyar dolar borca sokuldu. Varlık fonuna ait bütün birikimlerimiz satışa çıkarıldı. Hayatından memnun olanlara diyecek çok fazla bir şey yoktur. Ama eğer bunlardan şikâyetçi iseniz, 31 Mart günü mutlaka aklımızla ve vicdanımızla oy kullanacağız" dedi. SP Büyükşehir belediye başkan adayı Kılıç ise "Biz İzmir’e sevdalıyız. Eğer seçilirsek sizleri mahcup etmeyiz. Halka hesabını veremeyeceğimiz bir iş yapmayız. Yolsuzluğa göz açtırmayız. İsrafın her türlüsünü önleriz" diye konuştu.



 

Saadet Partili adaylar sevgi yürüyüşünün ardından Bostanlı’da düzenlenen Elma Şenliği’ne giderek, şenliğe katılan vatandaşlarla sohbet etti. (DHA)




 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.