Dolar 32,2018
%0
Euro 35,0171
%0.03
Altın 2.522,510
%0.87
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rıza Kocaoğlu'ndan duygulandıran paylaşım

Rıza Kocaoğlu'ndan duygulandıran paylaşım

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalanlar için kurtarma çalışmaları sürerken, Süper Lig ekiplerinden Göztepe, deprem felaketinde enkaz altında kaldığı öğrenilen taraftarı Ali Çağın Kaygusuz'dan iyi haber almayı bekliyordu.

  • Ege Postası
  • 01.11.2020 - 15:43

Göztepe taraftarı olan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu da arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz'un bulunduğu enkazın başına gitti. Kocaoğlu, sosyal medya hesaplarından da "Canım Ali dayan" mesajını paylaştı. Ancak Ali Çağın Kaygusuz'dan kötü haber geldi. Yaşamını yitiren arkadaşının haberini alan Rıza Kocaoğlu kahroldu. 

Rıza Kocaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir depreminde hayatını kaybeden arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz'a seslendi.

"SEN BİZİM BİTMEYECEK ŞİİRİMİZSİN"

Oyuncu, arkadaşıyla çekilmiş bir fotoğrafını "Sen bizim bitmeyecek s'iirimizsin Ali... Zaman ki sonsuzdur... Bitmemi? s'iirler gibidir" notuyla paylaştı.

KAHREDEN RAPOR DETAYI

Yakınlarından edinilen bilgiye göre; bir tütün fabrikasında çalışan Kaygusuz'un o gün rahatsız olduğunu için rapor aldığı ve evde dinlendiği sırada depreme yakalandığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.