Dolar 32,5638
%0.27
Euro 34,7543
%0.06
Altın 2.490,660
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rihanna m? Bir daha düşünün!

Rihanna m? Bir daha düşünün!

Boston'da yaşayan 22 yaşındaki öğrenci Andele Lan, Rihanna’ya olan benzerliğiyle büyük ilgi görüyor. Bu benzerlik sayesinde pek çok teklif alan Lan binlerce sterlinlik anlaşmalara da imza atıyor.

  • Ege Postası
  • 26.11.2014 - 10:06
Boston’da öğrenci olan Andele Lana, Rihanna’ya olan benzerliği yüzünden nereye giderse gitsin hemen herkesin ilgisini çekiyor. 

Pek çok kozmetik markasından reklam yüzü olması için teklif alan Lana, tek hayalinin de Rihanna’yla tanışıp onla bir selfie çektirmek olduğunu söylüyor.

ONUN GİBİ ŞARKI SÖYLEYEMİYORUM

‘Sanırım part time olan işimi bırakıp sadece Rihanna’ya olan benzerliğimle bir kariyerinşa edebilirim’ diyor, Andele. ’15 yaşında ortaokuldayken bu yorumlar gelmeye başlamıştı ve ben o zamanlar Rihanna’ya bu kadar benzediğimi düşünmüyordum’ diye de ekliyor. ‘Ama onun gibi şarkı söyleyemiyorum!’

NE ZAMAN KAPI DIŞARI ÇIKSAM...

‘Şimdi ne zaman kapı dışarı çıksam ‘Aman Tanrım, Rihanna!’ diye bağıran insanlar görüyorum. Bazıları beni takip ediyor. Benimle fotoğraf çektirmek istiyorlar, onları kırmıyorum. Bara gittiğimde erkekler beni Rihanna sanıyor, bana içki ısmarlıyor ve numaramı almaya çalışıyor.’

Andele’nin şu ana kadar Instagram’da 18 binin üstünde takipçisi ve ünlü moda markalarıyla yaptığı binlerce sterlinlik anlaşmalar var.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.