Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rıfat Sait'in gündeminde, Çeşme TOKİ Konutları vardı

Rıfat Sait'in gündeminde, Çeşme TOKİ Konutları vardı

Her gün farklı bir ilçede bir iftar davetine giden AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait’in bu seferki durağı Çeşme ilçesi oldu. AK Parti Çeşme ilçe başkanlığının düzenlediği “Ahde Vefa” iftarına eşi Sevilay Sait ile birlikte katılan Sait, vatandaşların yoğun taleplerini kırmamak amacıyla Sahur vaktine kadar Çeşme’de kalarak talepleri dinledi. Sahuru da Çeşme’de yapan Sait, sabahın erken saatlerinde İzmir’e geri döndü.

  • Ege Postası
  • 24.07.2013 - 09:12
İZMİR - AK Parti Çeşme ilçe başkanlığının geçmişte görev yapmış AK Parti teşkilat mensupları için verdiği Vefa iftarına ilgi yoğun oldu. AK Parti İzmir milletvekili ve dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait ve eşi Sevilay Sait’in yanı sıra, AK Parti ilçe başkanı Fatma Özen, Çeşme kaymakamı İnci Sezer Becel, ilçe milli Eğitim müdürü Ahmet Vehbi Koç, AK Parti il Başkan yardımcısı Mustafa Cenger, AK Parti Alaçatı belde Başkanı Öznur Sunay, Çeşme’nin muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

İftar yemeği sonrası partililere konuşan İzmir milletvekili Rifat Sait, Çeşme verdiğimiz hizmetleri görüyor, TOKİ ‘nin yapacağı evlerin önümüzdeki günlerde temeli atılacak, Çeşme’ye yepyeni bir hastane de yapma kararı aldık, her şey Çeşme için dedi. TOKİ’nin Çeşme’ye yapacağı evlerin çok önemli bir hizmet olduğunu söyleyen Sait, ancak her yerde olduğu gibi CHP’li belediyenin olumsuz ve engelci zihniyeti bu evlerin Çeşmeye yapılmasını istemiyor, CHP’liler, yapılan bu güzel hizmeti değişik siyasi oyunlarla engellemeye çalışıyor fakat başaramayacaklar, TOKİ inşallah Çeşme’ye bu evleri yapacak, dedi. Faik Tütüncü’nün seçimi kaybetme telaşı içine girdiğini söyleyen Sait, ancak korkunun ecele faydası yok, birileri eski mesleği olan asker gibi davranmayı bıraksın, babacan bir belediye başkanı olarak jübilesini yaparak hiç olmazsa akıllarda birazcık güzel bir etki bıraksın, dedi. Çeşme’yi kışla, Çeşmelileri de askerleri gibi gören zihniyet büyük yanlışlık yapar diyen Sait, zabıtalar Çeşme esnafına mahalle korkusu yaşatmayı bıraksınlar, onların jargonlarıyla söylüyorum, o günler geçti komutanım, Çeşmeliler için şafak son 8 ay dedi.

TOKİ evleri konusunda Çeşmelilere belediyenin izin vermeyeceği algısı oluşturmaya çalıştıklarını duyduk diyen Sait, bunun külliyen yanlış olduğunu, Çevre ve Şehircilik bakanlığının izin ve onayı ile Çeşmeye mükemmel evler yapılacak, bunların engellenmesi konusunda belediyenin hiçbir yetkisi yok, içiniz rahat olsun, dedi. TOKİ evlerinin 4’er katlı olacağını ve bu yüzden yanlış olduklarını söyleyen belediye Başkanı Faik Tütüncü’ye, önce bizzat şahsının yaptığı kendi evine baksın, kendine 4 katlı ev yapacaksın, vatandaşa sıra gelince yasak diyeceksin, o günler geçti komutanım, dedi. Sait, AK Parti Çeşme ilçe başkanlığının TOKİ evleriyle ilgili broşürler bastırdığını ve halka dağıttığını hatırlatarak, bir de bizim bu evleri yaparak dışardan Çeşmeye seçmen getireceğimiz yalanını söylüyorlar, bu da külliye yalan, TOKİ evlerinden yararlanmak için en az 5 yıl Çeşme’de ikamet ediyor olmak şartı koyduk, dedi.

TOKİ evlerinin en çok iki yıl içinde bitirileceğini müjdeleyen Sait, Çeşme’ye güzel bir hastane ’de yapacağız, emekli olacak olan Faik Tütüncü’nün ihtiyaç duyması halinde askeri hastaneye gitmesine gerek kalmayacak, Çeşme’de yapacağımız harika bir sivil hastane ’den her vatandaş gibi istediği zaman o da rahatlıkla yararlanabilir, dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.