Dolar 32,5728
%0.1
Euro 34,9833
%0.44
Altın 2.428,800
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ressamlar pazarda sergi açtı

Ressamlar pazarda sergi açtı

Resim atölyesi öğrencileri, Yaka Pazarı’nda sergi açtı

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 10:08
Güzelbahçe Belediyesi Resim Atölyesi’nde eğitim gören amatör ressamlar Yaka Mahallesi Otantik Pazarı’nda resim sergisi açtı. Pazara alışveriş için gelenler, önce sergiyi gezdi, ardından alışveriş yaptı.
Pazar günü mahallenin meydanındaki sergiyi ilk gezenler arasında Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce oldu. Başkan İnce, resimleri tek tek inceledi ve başta hocaları olan Meriç çiftini ile ressamları kutladı.


Güzelbahçe Belediyesi Resim Atölyesi Eğitmenleri Erol ve Prof. Dr. Atanur Meriç “Pazartesi ve perşembe günleri saat 10:00-17:00 arası çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 30 kişilik bir aile gibiyiz. Çalışma ortamımızdaki dostluk arkadaşlık resimlere de belirgin bir biçimde yansımakla birlikte son derece başarılı çalışmalar ortaya çıkarıyoruz. Resimlerdeki düşünce ve görüş özgürlüğünü yansıtıyoruz. Çalışmalarımızda daha çok doğayı işliyoruz ve Güzelbahçe bu konuda bize son derece yardımcı oluyor. Deniz, orman, balıkçı tekneleri işlediğimiz öğelerin önemli örnekleri arasında yer alıyor. Malzeme olarak yağlı boya, akrilik, ve sulu boya kullanıyoruz. Belediyemiz bize yer olsun araç olsun her konuda yanımızda yer alıyor. Her konuda bize yardımcı olan yanımızda olan belediye başkanımız Mustafa İnce’ye teşekkür ediyoruz” dedi.
30 ressamın 41 eseri pazara gelenlerin büyük beğenisini topladı. Bu arada bazı ressamlar pazarın girişinde canlı performans sergileyerek tablo yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.