Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rektörden öğrencisine nakil desteği

Rektörden öğrencisine nakil desteği

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Araştırma Hastanesi Organ Nakli Sorumlusu olan öğrencisi Op. Dr. Ahmet Er'in böbrek nakli ameliyatına girerek, destek verdi.

  • Ege Postası
  • 30.09.2016 - 14:24

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, Doç. Dr. Erdinç Kamer ve Op. Dr. Ahmet Er tarafından gerçekleştirilen nakilde, 56 yaşındaki Müzeyyen Geçkin, oğlu 28 yaşındaki Samet Geçkin'e bir böbreğini verererek can aşısı oldu. Oğlu için büyük bir fedakarlık örneği gösteren anne Geçkin, ona ikinci defa hayat verirken, "Oğlum için canım feda. Bir böbreğin ne önemi var. Doktorlarıma da teşekkür borçluyum. Bıçak tutan elleri dert görmesin" dedi.

Nakil operasyouna giren Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun da, hoca- öğrenci ilişkisinin eğitim öğretim sonunda da dayanışma içinde sürdürülebileceğinin sergiledi. Prof. Dr. Hoşcoşkun, yoğun çalışma temposuna rağmen, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakli Sorumlusu olan öğrencisi Op. Dr. Ahmet Er'in isteğiyle, canlıdan canlıya böbrek nakli operasyonuna girerek başarılı bir nakli gerçekleştirdi. 

Genel Cerrahi Kliniği İdari Sorumlusu Mustafa Peşkersoy, "Cüneyt Hoca da öğrencilerini çok seviyor. Onlar mezun olduktan sonra da meslek hayatındaki başarılarını gururla izliyor" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.