Dolar 32,6022
%0.27
Euro 34,7806
%0.34
Altın 2.410,780
%-0.91
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ramazan ayında Cemaate sıcak çay ve meyve suyu

Ramazan ayında Cemaate sıcak çay ve meyve suyu

Bayraklı Belediyesi, Ramazan ayında ilçenin 11 farklı noktasında kurduğu iftar sofralarında günde 4 bin vatandaşı ağırlıyor, teravih namazı öncesi ve sonrası ikram araçlarından cemaate sıcak çay ve meyve suyu ikram ediliyor. Ramazan ayında Cemaate sıcak çay ve meyve suyu

  • Ege Postası
  • 30.06.2015 - 10:32
İZMİR- Bayraklı Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı boyunca günde 4 bin vatandaşı kurulan iftar sofralarında misafir ediyor. Ayrıca teravih namazı öncesi ve sonrası cami cemaatine ikram araçları ile sıcak çay ve soğuk meyve suyu çeşitleri ikram ediliyor. Belediyenin bu hizmeti vatandaşlar tarafından takdir görüyor.  
 
BİZİ AYRICA MUTLU ETTİ
Ramazan ayı önce ilçedeki tüm camilerin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ekiplerimiz camilerimizin eksiklerini giderdi, temizlik çalışmaları yaptı. 11 farklı noktada iftar sofraları kurduk. Günde 4 bin kişi bu sofralarda oruçlarını açıyor. Şimdide teravih namazı öncesi ve sonrası ikram araçlarımız camilere giderek orada çay ve meyve suyu servisi yapıyor. Bu hizmetimiz hem büyük ilgi gördü hem de beğeni kazandı. Bu da bizi ayrıca mutlu etti” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.