Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polisten kaçamadılar

Polisten kaçamadılar

İzmir'in Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerinde hırsızlık, kapkaç ve gasp zanlılarına polis geçit vermedi.

  • Ege Postası
  • 24.09.2016 - 11:47

Motosikletli kapkaça 2 tutuklama

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, bir kadının çantasını motosikletle kapıp kaçan 2 kişi, polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. 

Karşıyaka'da geçen salı günü yaşanan olayda; 59 yaşındaki N.D.'nin çantasını kapıp motosikletle kaçan 38 yaşındaki A.Ş. ile 26 yaşındaki M.B., ihbar üzerine çalışma başlatan polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Polis, N.D.'ye, içinde cep telefonu, 435 lira para ve çeşitli özel eşyaların bulunduğu çantasını teslim etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından aynı gün adliyeye sevk edilen 2 zanlı ise tutuklandı.

Marketten sigara ve içki hırsızlığına tutuklama

İzmir'in Bayraklı İlçesi'ndeki bir markete kepengi zorlayıp girdikten sonra sigara ve içki hırsızlığı yaptığı öne sürülen 3 kişiden 2'si yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 

Bayraklı'da 51 yaşındaki M.B.'ye ait markete, geçen 18 Eylül pazar günü, dükkanın elektronik kepenklerinin zorlayarak giren M.G. (21), D.Ç. (23) ve U.A. (21) 6 şişe alkollü içki ile 60 paket sigara çaldı. Kiralık araçla uzaklaşan şüphelilerden M.G. ve D.Ç., kısa bir süre sonra yakalandı. Araçta bulunan çalıntı mallar ise işyeri sahibi M.B.'ye teslim edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.G. tutuklandı, D.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Diğer zanlı.U.A.'nın yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Parkta bıçakla gasp zanlıları yakalandı

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ndeki bir parkta, 30 yaşındaki M.H.'yi dövüp bıçak zoruyla telefonu ile içinde kredi kartı ve bir miktar parasının bulunduğu cüzdanını gasp ettiği öne sürülen 20 yaşındaki M.F.K. ve 18 yaşındaki H.U.T. polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı. 

Karşıyaka'daki Muammer Aksoy Parkı'nda, 16 Eylül çarşamba günü saat 20.20 sıralarında kavga ihbarı alan polis ekipleri, harekete geçti. Olay yerine giden polis, M.H.'nin bıçakla tehdit edilip, dövülerek cep telefonu ile içerisinde bir miktar para ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdanının gasp edildiğini öğrendi. M.H.'yi gasp ettiği öne sürülen M.F.K. ve H.U.T.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kısa bir süre sonra iki şüpheli, A.R.B. (15) ile birlikte Alaybey Mahallesi Tahir Bor Parkı'nda yakalandı. Gözaltına alınan M.F.K. ve H.U.T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. A.R.B. ise serbest bırakıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.