Dolar 32,3873
%-0.15
Euro 34,7859
%0.13
Altın 2.435,420
%-0.13
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polisten gençlere 'Mutlu Look' projesi

Polisten gençlere 'Mutlu Look' projesi

İZMİR Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, gençlerin suçtan ve terörden korunmalara için Mutlu Bakış (MutluLook) Projesi'ni geliştirdi. Gençlerle birlikte pasta kesen Uzunkaya, "15 Temmuz ihanet odaklarını tanıyıp onların yakınında durmamayı öğrenceksiniz" dedi.

  • Ege Postası
  • 19.10.2016 - 18:36

İzmir Emniyet Müdürlüğü, gençlerin terör ve suçtan korunması için Mutlu Bakış (MutluLook) Projesi'nin gala programını İzmir Kız Lisesi'nde gerçekleştirdi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği'nde görevli uzman polisler okulun konferans salonunda kendilerini dinlemeye gelen öğrencilere suç örgütlerinin propaganda ve eleman temin etme faaliyetlerinden nasıl uzak kalacakları, doğru bilgi, gerçek arkadaş, güçlü iletişim, ön yargılardan arınma, kendini tanıma, hayatın amacı için hedef koyma gibi konularda bilgiler verdi. Ayrıca öğrencilere uyarıcı afiş broşür, anahtarlık, çanta kalem gibi hediyeler dağıtan polis ekipleri, sunumlarını görsel anlatım ve tiyatral gösterilerle sundu.

Proje tanıtımında konuşan İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya emniyet teşkilatı olarak, insanı görevin merkezine alan bir görev anlayışı görev yaklaşımını ve hassasiyeti benimsediklerini belirterek, "Mutlu Bakış Projesi kapsamında, bugüne kadar ilimizde 5 yılda 9. sınıflarda 220 bin öğrenciye ulaştık. Ülkemizin istikbali bütün varlığımız sizlersiniz. Yaşıtlarınız 1915 yılında okullarını bırakarak Çanakkale'de şehit oldular. O yıllarda okullar, mezun veremedi. Bu sorumlulukların bilincinde olacaksınız. Öğretmen ve arkadaşlarınızı sevecek 15 Temmuz ihanet odaklarını tanıyıp onların yakınında durmamayı öğrenceksiniz. "dedi. Sunum sonunda Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Milli Eitim Müdürü Ömer Yahşi öğrencilerle birlikte proje adının yazılı olduğu pastayı birlikte kesti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.