Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Playstation oyununda da küfür rezaleti

Playstation oyununda da küfür rezaleti

Son haftalarda ülkenin spor gündemini meşgul eden küfürlü atkı ve pankart skandalları, sanal futbola da sıçradı. Fenerbahçe’ye yönelik , uzun bir küfür cümlesinin kısaltması olan “NKFVAS” yazılı pankart, gerçek tribünlerden sonra Playstation’un PES 2015’ine de girdi. Oyunda, tribünde beliren küfürlü pankart, bu oyunu oynayanları şok etti.

  • Ege Postası
  • 24.11.2014 - 13:41
Halit Umutoğulları / HABER SERVİSİ - Galatasaray’da geçtiğimiz haftalarda Divan Kurulu toplantısında yaşanan, uzun süre spor camiasının gündemini meşgul eden küfür rezaleti, Playstation’un “PES 2015” oyununa da sıçradı. Oyunda ekranda beliren küfürlü pankart oynayanları şaşkına çevirdi.


 
TFF eski yöneticisi ve Galatasaray Divan Kurulu üyesi Sami Çölgeçen divan kurulu toplantısında “NKFVAS” yazılı atkı ile poz verince ortalık karıştı. Taraftarlar arasında bilinen bu harflerin açılımında, Fenerbahçe camiasına ağır bir küfür ifadesi yer alıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çölgeçen, “Aklıma gelmedi, küfürlü bir şeymiş bu, hiç bana yakışmayan, Galatasaray'a yakışmayan abuk sabuk bir şey. Onun için bunu elime aldığım için bile utanıyorum” diyerek kendini savundu.



ÇAKAR O ATKIYI KESTİ
Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Divan Kurulu toplantısında yaşanan küfürlü atkı olayı ile ilgili sert açıklamalarda bulunarak canlı yayında atkıyı makasla kesti.  
Aynı kısaltmanın yer aldığı pankart bu “PES” dedirtti. Playstation oyununda taraftar tribününde görülen küfürlü pankart, oyunu oynayanları şok etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.