Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Plaj farelerine jandarmadan operasyon

Plaj farelerine jandarmadan operasyon

İzmir'in kıyı ilçelerinde, denize giren vatandaşların eşyalarını çalan 5 kişi, Menderes'teki son hırsızlık olayında yakalandı. Zanlıların Çeşme ve Seferihisar'da da denize giren çok sayıda tatilcinin eşyasını çaldığı belirlendi. Çalıntı eşyalar bir bir tespit edilerek sahiplerine teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 27.06.2016 - 12:53

İzmir'in Menderes, Çeşme ve Seferihisar ilçelerindeki halk plajlarında hırsızlık olaylarına karıştıkları ileri sürülen, aralarında 13 yaşındaki çocuğun da bulunduğu 5 kişi yakalandı. Zanlıların yakalandığı kiralık otomobilde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu ve güneş gözlükleri ele geçirildi.

Özdere 14 Evler sahilinde hırsızlık yapıldığı yönünde ihbar alan jandarma ekipleri, çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına alan jandarma, hırsızlığın kiralık otomobille yapıldığını ve otomobilin de Menderes yönüne gittiğini tespit etti. Harekete geçen jandarma, durumla ilgili polise de bilgi verdi. Menderes İlçesi'nde şüphelilerin içinde bulunduğu otomobilin virajı alamayarak kaza yapması üzerine, hepsi yakalandı. Otomobildeki K.B., C.B., S.A., S.A. ve 13 yaşındaki B.İ. gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramalarda, 8 cep telefonu, 3 güneş gözlüğü ve 3 plaj raketi ile çok sayıda kıyafet ele geçirildi. Çalınan malzemeler sahiplerine teslim edildi. Yaşı küçük olan İ.B., savcının talimatıyla serbest bırakıldı, diğer 4 şüpheli ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.