Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina'nın hamleleri rahatsızlık yarattı!

Piriştina'nın hamleleri rahatsızlık yarattı!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın belediye bürokrasisinde yaptığı hamleler parti örgütünde rahatsızlık yarattı. Babası merhum Ahmet Piriştina’nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çalıştığı ekibin önemli isimlerine görev veren Piriştina, geçmişte CHP İzmir Milletvekilleri Birgül Ayman Güler'e yakınlığıyla bilinen avukat Onur Temiz’i hukuk danışmanı olarak yanına aldı. Öte yandan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın resmi yazı ile talep ettiği Fen İşleri Müdürü Ziya Çamsarılıoğlu’nun gidişine Piriştina’nın onay verdiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2014 - 09:29
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Buca’da yerel seçimlerin ardından CHP’den seçim kazanan ve belediye başkanlığı koltuğuna oturan Levent Piriştina belediye bürokrasisinde geniş çaplı değişik için düğmeye bastı. Tercihini ‘baba yadigarı’ isimlerden yana kullanmaya karar veren Piriştina, babası merhum Ahmet Piriştina ile uzun yıllar birlikte Büyükşehir'de çalışan Kocaoğlu döneminde ise pasifize edildikten sonra belediyeden ayrılan eski genel sekreter Cumhur Utkan ve İZSU’da uzun yıllar genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Erdem Kolağası’nı yanına aldı. Piriştina’nın Kocaoğlu'nun başkan olduktan sonra tasfiye ettiği isimleri yanına alması aday adaylığı sürecinde kendisine tam destek veren Kocaoğlu ve parti örgütünde rahatsızlık yarattığı öne sürüldü..Piriştina’ya yakın isimler ise, “ Doğru hamleler yapıyor. Kocaoğlu’nun isteğiyle olmaz bu işler…Babasıyla birlikte yıllarca önemli işlere imza atmış isimler Piriştina’yla da aynı başarıyı yakalayacak” yorumunda bulunuyor.

GÜLER'E YAKIN
Piriştina, aday adaylığı sürecinde birlikte çalıştığı avukat Onur Temiz’i de hukuk danışmanı olarak yanına aldı. Temiz’in son zamanalrda parti içi muhalif çıkışlarıyla bilinen CHP İzmir Milletvekilleri Birgül Ayman Güler'e bir dönem  yakın bir isim olması parti içinde homurdanmalara neden oldu. Buca’da siyaset yapan bir çok ismin yapılan hamlenin yanlış olduğunu İl Başkanı Ali Engin’e ilettikleri belirtildi.
 
ÇAMSARILIOĞLU’NA ONAY
Öte yandan Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ziya Çamsarılıoğlu, Karşıyaka Belediyesi’ne geçiyor.Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın resmi yazı ile talep ettiği Çamsarılıoğlu’nun gidişine Piriştina’nın onay verdiği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.