Dolar 32,5078
%0.19
Euro 34,8164
%0.27
Altın 2.487,380
%1.02
Bist-100 9.558,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina’dan ‘balayı projesi’

Piriştina’dan ‘balayı projesi’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, ilçede hayatlarını birleştiren çiftleri düğün hediyesi olarak 3 günlük tatile göndereceğini söyledi

  • Ege Postası
  • 09.11.2013 - 13:10
İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin efsane Başkanı Ahmet Piriştina’nın oğlu olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, kamuoyuna tanıttığı farklı projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Gençlerin daha fazla yönetime katıldığı, ortak aklı esas alan ve katılımcı bir belediyecilik anlayışı sunacağını söyleyen Levent Piriştina, İzkent Mahalle Muhtarı Gülümser Dibek’i ziyaretinde farklı bir projeyi daha gündeme getirdi. Piriştina, ilçede evlenen çiftleri balayı hediyesi olarak tatile göndereceklerini söyledi. Piriştina, “Hayatlarını birleştiren Bucalı genç çitlerimizi üç gün üç gece otel tatiline göndereceğiz. Bu mutlu günlerinde onların yanında olacağız” diye konuştu.

‘Çok amaçlı salonlar yapacağız’


Muhtar Gülümser Dibek’ten mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Piriştina, kadınların aktif siyaset içinde daha fazla yer almaları gerektiğini kaydetti. Bucalı ev hanımlarının sosyal hayata katılımları ve üretici hale gelmeleri için de çeşitli projeler hazırladıklarını anlatan Piriştina, “Çeşitli eğitimler ve beceri ve mesleki kurslarla Bucalı ev kadınlarımızı üreten, aile ekonomisine katkı sunan, sosyal hayata katılan ve mutlu bireyler haline getirmek için çalışacağım” dedi. Piriştina, çok amaçlı salonlarla ilgili projesi hakkında da bilgi vererek, “Sokakta yapılan nişan, düğün, sünnet düğünü ve asker uğurlaması gibi özel günler için inşa edeceğimiz salonları sivil toplum kuruluşlarımız da kullanacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.