Dolar 32,5948
%0.37
Euro 34,8108
%0.23
Altın 2.494,820
%0.42
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina’dan Seçim Barajı’na Destek

Piriştina’dan Seçim Barajı’na Destek

CHP Konak İlçe Gençlik Kolları 82.İzmir Enternasyonal Fuarı'nda açtıkları "Seçim Barajı Düşürülsün" kampanyasına Buca Belediye Başkan Aday Adayı Levent Piriştina’dan imzalı destek geldi.

  • Ege Postası
  • 08.09.2013 - 10:54
İZMİR- CHP Genel Merkezi'nce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 yılda söylediği gerçek dışı ifadeler baz alınarak derlenen Recep Larousse'a halkın ilgisinin oldukça yoğun olduğu görüldü

Konak Gençlik Kolları Başkanı Kemal ÖZDÖNMEZ, Fuar süresince imza kampanyasına destek olan herkese bu kitabı ücretsiz dağıtacaklarını, seçim barajının düşürülmesiyle ilgili toplanan imzalarla Meclise gideceklerini ve bu konuyla ilgili daha çok çalışma yapacaklarını söyledi.

"Seçim barajının düşürülmesi kampanyamızı; demokrasinin her bireye ulaştırılabilmesi, vekilini verdiği oylarla belirleyebilmesi adına hazırladık. Halkında yoğun ilgiyle karşılaması, bizleri Gençlik Kolları olarak bizleri çok mutlu etti. Genel Merkezden istediğimiz ve bize gönderdikleri Recep Larousse'u dağıtarak, 11 yıldır süre gelen olaylarla ilgili yurttaşlarımızın daha çok bilgi sahibi olmaları ve ülkemizdeki istismarları daha net görmelerini sağlamayı amaçlıyoruz" diye ekledi.

İmza kampanyasına destek veren Buca Belediye Başkan Aday Adayı Leven Pirişti’na ise “bugün
Türkiye’mizin geldiği nokta ortadadır, ülkemiz göründüğünden farklı ekonomik, siyasal, toplumsal ve kültürel bir süreci yaşamaktadır, böylesi bir dönemde gençlerin mutlak aktif siyaset içinde yer alması ve bu düşüncenin temsilcisi olan her bireyin demokratik hakkını kullanması gerekmektedir.O sebeple partimizin gençlik kollarının düzenlemiş olduğu bu kampanyaya destek vermek için buradayım.Arkadaşlarımı yürekten kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.