Dolar 32,2071
%0.02
Euro 35,0046
%-0.01
Altın 2.510,800
%0.4
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina Genel Başkan’ın talebini yerine getirdi

Piriştina Genel Başkan’ın talebini yerine getirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun örgütlerin okuması için Başkanlar toplantısında önerdiği kitapları temin eden Buca Belediye başkanı Levent Piriştina, kitapları CHP Buca İlçe  Gençlik Kolları Başkanı Haydar Göktepe’ye teslim etti. Genel Başkan’ın talebini yerine getirdi

  • Ege Postası
  • 28.11.2017 - 17:22

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP’li Belediye başkanlarının Ankara ziyaretinden Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun örgütte bulunan gençlerin okuyup, araştırarak kendi doğrularını bulması ve düşüncelerini savunacak beceriye sahip olabilmesi için okumalarını önerdiği 'Sosyal Demokrasi Dönemi, 'Kapitalizm ve Sosyal Demokrasi', 'Latin Amerika'da Radikal Sosyal Demokrasi Deneyimleri', 'Küresel Güney'de Sosyal Demokrasi', ' Siyasetin Önceliği', 'Avrupa'da Solun Geleceği', 'İktidarda Sosyal Demokrasi', 'Sosyal Demokrasi Kuramı', 'Çöküşten Sonra İlerici Siyaset', 'Soldan Geriye Ne Kaldı', 'Unutmayın' kitaplarını Buca belediye Başkanı Levent Piriştina temin ederek Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ile birlikte Buca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Haydar  Göktepe’ye teslim etti.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “. Gençlerimizin okuyup, araştırarak kendi doğrularını bulması ve onları savunabilme becerisine kavuşmasını demokrasi kültürünün ülkemizde yerleşmesinde hayati önem taşıdığına inanıyorum. Genç partili arkadaşlarımın siyasi eğitimlerine katkı koyacak ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önerdiği kitaplarımızı CHP Buca İlçe Başkanımız Çağdaş Kaya ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Haydar Göktepe'ye teslim ettik” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.