Dolar 32,5599
%0.26
Euro 34,7335
%0
Altın 2.493,200
%0.35
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınarbaşı’nın altyapısına büyük yatırım

Pınarbaşı’nın altyapısına büyük yatırım

Bornova Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle Pınarbaşı’nın en çok kullanılan ana arterlerinden biri olan Pınar Caddesi’nde kapsamlı düzenlemeler yapıldı. Çalışma kapsamında 1 kilometrenin üzerindeki hat boyunca elektrik, internet ve telefon kabloları yeraltına alındı. Kanalizasyon ve su hatlarının da değiştirildiği Pınar Caddesi’nde yağmur suyu ızgaraları da yenilendi

  • Ege Postası
  • 22.12.2014 - 10:43
Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin uyumlu çalışmasıyla ilçede yenilenmesi ve düzenlenmesi gereken alanlar bir bir ele alınıyor. Bu kapsamda Pınarbaşı’nda oturan vatandaşların talepleri de dikkate alındı ve kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Pınarbaşı’nın en çok kullanılan ve yoğunluğun yaşandığı Pınar Caddesi’nde kanalizasyon hatları ve su boruları yenilendi. Elektrik, internet, telefon hatları yer altına alındı. Kaldırımlar yenilendi, tratuvar ve bördür taşları döşendi. 1 kilometre uzunluğundaki Pınar Caddesi modern bir görünüme kavuştu. Ayrıca Çanakkale Caddesi üzerindeki tüm yağmur suyu ızgaraları da yenilendi.

Yapılan çalışmaları inceleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Pınar Caddesi’nin Pınarbaşı’nın yükünü taşıyan ana arterlerden biri olduğunu hatırlatarak, “Vatandaşlarımız bu caddenin düzenlenmesi isteğiyle bize geldiklerinde hemen harekete geçtik. Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçerek buradaki düzenlemeleri ortak bir çalışmayla yaptık. Bu sayede bütün altyapı çalışmalarını bir kalemde bitirmiş olduk” dedi.

Pınarbaşı Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Koray Doğru da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Doğru, “Büyükşehir ve Bornova belediyemize, bize çok ihtiyacımız olan hizmetleri getirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.