Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka olaylı maçın faturasını o iki isme kesti

Pınar Karşıyaka olaylı maçın faturasını o iki isme kesti

KARŞIYAKA Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, maçtan sonra çıkan olaylar hakkında yaptığı açıklamada Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz ile Genel Menajer Fatihhan Erdoğan'ın herkesi tahrik ettiğini iddia etti.

  • Ege Postası
  • 01.12.2015 - 12:13
Ustaoğlu, "İkisi de maç boyunca tribünlere, oyuncularımıza ve protokol ribünündeki yöneticilerimize küfür ve hakaret etti. Hakemler kesinlikle hem Bulkaz'ı hem de Erdoğan'ı diskalifiye etmeliydi" dedi. 

Skor 80-80 iken serbet atış kullanan Justin Carter'ın yanına gelen Fatihhan Erdoğan'ın bu oyuncuyu taciz ettiğini öne süren Ustaoğlu, "Taraftarımız sonuna kadar olgun davranarak takımını destekledi. Maç sonunda Uşak'ın malzemecisi olduğu iddia edilen bir kişi Serhan Şensan'a yumruk atınca olaylar başladı. Sen bir insana saldırırsan, küfredersen, o da karşılık verir. Biz her şeye rağmen Uşak teknik ekibini korumak için canla başla mücadele ettik" diye konuştu.

MORAL KAZANDI
Muratbey Uşak Sportif'i evinde 81-80 yenen Pınar Karşıyaka, 3 maçlık mağlubiyet serisine nokta koyup, derin bir "Ohh" çekti. Turkish Airlines Euroleague'de Barcelona Lassa ve Panathinaikos, ligde ise Fenerbahçe'ye kaybederek taraftarını üzen yeşil-kırmızılı ekibin Başantrenörü Ufuk Sarıca rakipleri karşısında çok zorlandıklarını dile getirdi. Sarıca, "19 sayı geriye düştüğümüz bir karşılaşmayı kazanmak kolay olmadı. Sakin kalarak, doğru baskı yaparak maçı çevirdik" diye konuştu.

Kadro dışı kalan Joe Ragland'ın yerine transfer yapacakları belirten Sarıca, "Ragland kararını cuma akşamı aldık. Uşak maçı çok önemli olmasına rağmen hiçbir oyuncu takımdan önemli olamaz. Takım birliği için önemli olan kurallardır. Geçen dönemlerde yakaladığımız başarının sırrı bu. Eksik olan yerlere takviye yapacağız. Ancak bu dönemde yapılan transferler zordur. Şimde tek düşüncemiz çarşamba günü Eurolegaue'de deplasmanda oynayacağımız Zalgiris Kaunas maçını kayıpsız geçmek" dedi. (dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.