Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka kenetlendi

Pınar Karşıyaka kenetlendi

TURKISH Airlines Euroleague C Grubu'nda cuma günü Panathinaikos'u konuk edecek Pınar Karşıyaka galibiyete kenetlendi.

  • Ege Postası
  • 24.11.2015 - 15:47
Grupta 2 galibiyet 4 mağlubiyetle 5'inci sırada yer alan yeşil kırmızılı ekibin antrenörü Ufuk Sarıca, rakiplerini yendikleri tekdirde Top 16 vizesini büyük ölçüde alacaklarını söyledi. Sıralamada Panathinaikos'u geride bırakabileceklerini belirten Ufuk Sarıca, "Tek amacımız Euroleague'de var olmak. Asla en kötü ihtimalle Eurocup'a gideriz, demiyorum. Son 16'ya kalacağız. Bu maç bizim kaderimizi belirleyecek" dedi. 

Taraftarın desteği ile Karşıyaka Arena'da Barcelona Lassa ve Stelmet Zielona Gora'yı yendiklerini hatırlatan Ufuk Sarıca, "Biz Panathinaikos karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarımız da salonu tamamen dolduracaktır. Onların desteği ile rakibi baskı altına alıp, kazanacağız" yorumunu yaptı. Ufuk Sarıca, boynundan sakatlanan Can Altıntığ'ın antrenmanlara yarın başlayacağını söyledi.

Pınar Karşıyaka, uroleague'de Panathinaikos'un ardından deplasmanda Zalgiris Kaunas, Lokomotiv Kuban ve deplasmanda Stelmet Zielona Gora ile oynayacak. 

BİLET FİYATLARINA TEPKİ
Pınar Karşıyaka'da Panathinaikos maçının tam 80, öğrenci 50 TL olarak açıklanan bilet fiyatlarına taraftarlardan tepki geldi. Yeşil kırmızılılar sosyal medyada yönetimi topa tutarak, "Biri birine saygı duyacaksa, ilk saygıyı hak eden taraftardır. Müşteri değil, taraftarız" ifadelerine yer verdi. Karşıyakalılar, konuya alaycı bir yönle de yaklaşarak, "Pana maçı için ihtiyaç kredisi çekmeyen isteyenlerden istenecek belgeler" şeklinde esprili bir paylaşımda da bulundu.

Basketbol Şube Yönetimi bilet fiyatlarını Barcelona maçında 80-50, Zalgiris Kaunas ve Stelmet Zielona Gora müsabakalarında 50-30 TL olarak belirlemişti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.