Dolar 32,1888
%0.11
Euro 34,9425
%-0.07
Altın 2.500,050
%-0.12
Bist-100 10.990,00
%0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka evinde Bursaspor'la oynayacak

Pınar Karşıyaka evinde Bursaspor'la oynayacak

FIBA Avrupa Kupası L Grubu’nda Rusya’da Enisey’i 96-73 yenerek çeyrek finale lider olarak çıkmayı garantileyen Pınar Karşıyaka, yarın ING Basketbol Süper Ligi’nde Frutti Extra Bursaspor’u konuk edecek.

  • Ege Postası
  • 31.01.2020 - 12:15

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.15’te başlayacak.

Ligde son olarak Arel Üniversitesi Büyükçekmece’yi 91-82’lik sonuçla yenen Kaf-Kaf’ta başantrenör Ufuk Sarıca, yoğun bir maç takvimlerinin olduğunu belirterek, “Avrupa ve ligde çizgimizi sürdüreceğiz. Taraftrımızın desteği ile Bursaspor engelini geçeceğiz" dedi. Görkem'in sakat olduğu Karşıyaka'da Semih'in durumu maç saatinde netleşecek. (DHA)

SELİM ÇINAR'DAN FİKSTÜR ÇIKIŞI

Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Selim Çınar, ligler direktörlüğü tarafından sezon başında açıklanan sezonluk fikstürün, kendileri gibi Avrupa kupalarında grup statüsünde oynayan takımları zorladığını bildirdi.

Çınar, yaptığı açıklamada, FIBA Erkekler Avrupa Kupası 2. turunda Rusya'da Enisey'i yenerek son maçlar öncesinde grup liderliğini garantilemelerinin gururunu yaşadıklarını söyledi. Krasnoyarsk deplasmanına özel uçakla gitmelerinin zor olan deplasman şartlarını biraz kolaylaştırdığını belirten Çınar, şunları kaydetti:

"Bu seyahat bize gösterdi ki ligler direktörlüğünün sezon başında koyduğu kuralla açıkladığı sezonluk fikstür, bizim gibi Avrupa kupalarında grup statüsünde oynayan takımları zorluyor. Bizim gibi sakatlıklardan kolay etkilenen, dar rotasyonlarda ve İstanbul dışında konumlanmış takımların seyahat programlarından dolayı biraz daha esnekliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yarın Bursaspor maçı var, saat 15.15'te oynayacağız. Geçtiğimiz hafta bizim aldığımız sonucun yanı sıra rakiplerimizin elde ettiği neticelerden sonra çıkan avantajımızı koruyup, yine iyi basketbol ortaya koymak istiyoruz. Sakatlıklar ve özellikle deplasman yorgunlukların üstesinden gelip sahada istediğimiz sonucu almak istiyoruz."

Görkem Doğan'ın forma giyemeyeceği Pınar Karşıyaka'da Semih Erden'in durumu maç saatinde belli olacak. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.