Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka'dan Anadolu Efes'e gözdağı!

Pınar Karşıyaka'dan Anadolu Efes'e gözdağı!

Sezon öncesi katıldığı 2'nci turnuvayı kazanan Pınar Karşıyaka, çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde karşılaşacağı Anadolu Efes'e de gözdağı verdi.

  • Ege Postası
  • 04.10.2015 - 23:56
Toplam 8 yeni transferle başladığı yeni sezonda önce Yunanistan'da Lokomotiv Kuban ve Aris'i yenerek Nick Galis Cup'ı kazanan Pınar Karşıyaka, ev sahibi olduğu Pınar Cup'ta da TED Kolejliler, Trabzonspor Medical Park ve PAOK'u rahat geçti.Lig ve Turkish Airlines Euroleague maratonu öncesi olumlu sinyaller veren Pınar Karşıyaka, hazırlık döneminde oynadığı 13 maçta 10 galibiyet aldı. Tam kapasiteyle hazır olmamalarına rağmen sezon öncesi kadro uyumunun sevindirici olduğunu söyleyen antrenör Ufuk Sarıca, "Sezonu çok önemli bir finalle açacağız. İlk hedefimiz Anadolu Efes'i yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı üst üste 2'nci defa kazanmak. Ardından lig ve Euroleague'e galibiyetle başlamak" dedi.
 
UFUK SARICA PARKI AÇILIYOR
Pınar Karşıyaka taraftarlarının geçen sezon play off finallerinde Bostanlı'daki Mor Park'a astıkları Ufuk Sarıca Parkı tabelası gerçek oluyor. Meclis kararıyla parka Ufuk Sarıca Parkı adını veren Karşıyaka Belediyesi, resmi açılışı yarın saat 16.00'da yapacak. Açılışa yeşil-kırmızılılara basketbolda 3 yılda 3 dev kupayla tarihi başarılan yaşatan Ufuk Sarıca da katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.