Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Peyzaj Mimarları seçimini yaptı: Yerlikaya güven tazeledi

Peyzaj Mimarları seçimini yaptı: Yerlikaya güven tazeledi

Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Odası (TMMOB) bağlı Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi'nin 13’üncü Olağan Genel Kurulu hafta sonu gerçekleşti. Peyzaj Mimarları’nın yeni başkanı Çağdaş Peyzaj Mimarları Grubu’nun adayı olan mevcut başkan Ozay Yerlikaya oldu. Üyelerin yeniden seçtiği Yerlikaya, güven tazelemiş oldu. Peyzaj Mimarları seçimini yaptı

  • Ege Postası
  • 06.02.2018 - 10:18

EGEPOSTASI- Divan Başkanlığı’nı Bilgi Yarcı Bükrek, yazmanlıklarını Gül Başak Ekinci ile Esra Erkmen’in yaptığı TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi Genel Kurulu’nun açılış konuşmasını yapan Başkan Özay Yerlikaya, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mesleki sorumluluk ve onur ilkelerine uygun bir başkanlık yapmaya çalıştıklarını belirtti.

ÖZAY YERLİKAYA: SADECE MESLEKİ SORUMLULUK VE ONURUMUZLA HAREKET ETTİK

Üyelerin yeniden seçtiği Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şube Başkanı Özay Yerlikaya, “12.’inci dönem Yönetim Kurulu olarak tereddüt etmeden ülkemiz ve mesleğimiz için mücadelemizi sürdürdük. Geride bıraktığımız iki yılda, gönüllülükle hayatlarımızdan ayırdığımız bu önemli zaman dilimlerinde hepimiz mesleğimiz için özveri ile çalıştık. İçerisinde yer aldığımız her çalışmada, açtığımız her davada, yaptığımız her itirazda hem ülkemiz kaynaklarını ve kamuoyunun yararını hem de mesleğimizin hak ve kazanımlarını önde tutmaya çalıştık. Verdiğimiz mücadelelerde din, dil, ırk, sosyal statü ya da politik görüşe bakmaksızın sadece mesleki sorumluluğumuz ve mesleki onurumuzla hareket ettik” ifadelerini kullandı.

Genel Kurula, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Genel Başkanı  Ayşegül Oruçkaptan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ege Üniversitesi (EÜ) Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tanay Birişçi ve öğretim üyeleri, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Aydın İl Temsilcisi Özlem Sarohan ve Denizli İl Temsilcisi Tolga Aydar, geçmiş dönem şube yönetim kurulu Üyeleri ve çok sayıda peyzaj mimarı katıldı.

Yeniden başkan seçilen Özay Yerlikaya’nın ardından  Ege Üniversitesi (EÜ) Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Genel Başkanı Ayşegül Oruçkaptan da bir konuşma yaptı.

Yapılan seçimlerde güven tazeleyerek yeniden seçilen Özay Yerlikaya’nın Yönetim Kurulu Listesi, Evlin Sönmez Güler, Salih Yeşilbaş, Fırat Dersimli, Atılgan Taşdemir, Melih Özduran, Ayşe Nur Karsavuran’dan oluştu. Yedek Yönetim Kurulu Üye Listesi’nde ise, Nurdan Erdoğan, Aslı Güneş, Esra Erkmen, Korcan Sarısoy, Ayşe Kalaycı, Hakan Çakar ve Burcu Çenberci isimleri yer aldı.

Genel Kurulun son bölümünde Genel Başkan Ayşegül Oruçkaptan ve 12.’inci Dönem Şube Yönetim Kurulu Başkanı Özay Yerlikaya, meslekte 30 yılını tamamlamış üyelere Ali Osman Öğmen, Sabiha Bircan Arslantürk, Elvan Şarman Sayan ve Abdurrahman Erturan’a plaket takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.