Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Perinçek: Kandil beyaz bayrak çekecek

Perinçek: Kandil beyaz bayrak çekecek

Doğu Perinçek, terör örgütü PKK'nın artık yenildiğini, Kandil'de şu sıralar beyaz bayrak çekmenin tartışıldığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 07.11.2017 - 22:06

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Göreceksiniz Kandil beyaz bayrak çekecek. Başka bir çareleri yoktur. TSK'nın gücü karşısında, Türk polisinin kahramanca mücadelesi, Türk milletinin bölünmeyi reddeden, vatan bütünlüğüne sahip çıkan, Türk ve Kürt ayrımı yapmadan gösterdiği beraberliği sayesinde PKK yenilmiştir." ifadelerini kullandı.

"KANDİL'DE ARTIK BEYAZ BAYRAK ÇEKMEK TARTIŞILIYOR"

Perinçek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) bugün Afrin'i kuşattığını ve Kandil'de de artık beyaz bayrak çekmenin tartışılmaya başlandığını belirtti.

Perinçek, sözlerine şöyle devam etti:

"Göreceksiniz Kandil beyaz bayrak çekecek. Başka bir çareleri yoktur. TSK'nın gücü karşısında, Türk polisinin kahramanca mücadelesi, Türk milletinin bölünmeyi reddeden, vatan bütünlüğüne sahip çıkan, Türk ve Kürt ayrımı yapmadan gösterdiği beraberliği sayesinde PKK yenilmiştir ve beyaz bayrak çekecektir.

HDP VE PKK SAFLARINDA OLAN VATANDAŞLARA SESLENİYORUM

Buradan HDP ve PKK saflarında olan vatandaşlara sesleniyorum. Elinizdeki o silahları atın. Kardeşinize karşı sıktığınız o silahları yere atın. TSK'ya derhal teslim olun. Oralarda hayatta kalmanız mümkün değil."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.