Dolar 32,5162
%-0.09
Euro 34,7882
%-0.22
Altın 2.418,200
%-0.49
Bist-100 9.673,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pekdaş’tan üç çocuk göndermesi

Pekdaş’tan üç çocuk göndermesi

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, belediye başkanı seçildikten sonra ilk nikâhını Kültürpark Fuar Nikah Salonu’nda kıydı. Nikah memuru cübbesini giyen Pekdaş, İzmir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışan Esra Rüzgar ile Yusuf Selçuk Ateşkan çiftini mutluluğa bağlayan imzaları attırdı. Başkan Pekdaş, genç çifte kaç çocuk yapacaklarına kendi özgür iradeleriyle karar vermeleri öğüdünde de bulundu.

  • Ege Postası
  • 21.04.2014 - 09:57
İZMİR- Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rüzgar’ın kızı, İzmir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Araştırma Görevlisi Esra Rüzgar ile merhum Sinan Ateşkan’ın oğlu Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Görevlisi Yusuf Selçuk Ateşkan’nın nikah törenine katılan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk nikahını da kıymış oldu. İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Tiryaki’nin şahitlik yaptığı törende nikah memuru cübbesini giyen Pekdaş, avukatlık mesleğinde pek çok boşanma davasına tanıklık ettiğini belirterek gençlere; bunun önüne geçmenin ilk şartının çiftlerin birbirine sevgi ve saygı duymayı eksik etmemeleri olduğunu söyledi. 

ÇOCUK KARARINI ÖZGÜRCE VERİN
Mutlu çifte evlilik hayatları boyunca her kararı birlikte ve özgürce almaları tavsiyesinde bulunan Pekdaş, “Hükümet insanlara ne kadar çocuklarının olması gerektiğini bildiriyor ama bizler hukuk devletinin demokrasiyle yönetilen bir ülkenin yurttaşları olarak kendi özgür irademizle kararlarımızı kendimiz vereceğiz. Evlilik süreci içinde her türlü kararı özgürce vereceğinize inanıyorum ve bu özgürlük Atatürk’ün yarattığı aydınlanmanın bir devamıdır” diyerek gençlere mutluluk diledi. Heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan genç çifti bu mutlu gününe aileleri, iş arkadaşları, akrabaları ve sevenleri de şahitlik etti. 5 yıllık arkadaşlıklarını bir ömür boyu birlikteliğe taşımak istediklerini ifade eden Ateşkan çifti, Başkan Pekdaş ile bir ilki yaşamaktan mutlu olduklarını ve kendileri için unutulmaz bir anı olacağını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.