Dolar 32,2593
%0.06
Euro 34,7381
%-0.1
Altın 2.409,690
%0.02
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pamukkale Turizm'le ilgili flaş gelişme

Pamukkale Turizm'le ilgili flaş gelişme

Dün iflasına karar verilen Pamukkale Turizm ile ilgili bugün önemli bir karar alındı. Öte yandan Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu, hukuki süreçlerin devam ettiğini belirterek özel faaliyet izninin alındığını belirtti. Pamukkale Turizm, seferlerde hiçbir değişiklik olmadığını da belirtti. Pamukkale Turizm'le ilgili flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 25.01.2019 - 18:14

İzmir Asliye Ticaret mahkemesi dün; konkordato talep eden Pamukkale Turizm için iflas kararı vermişti. Bu kararla birlikte şirketin dosyası icra iflas müdürlüğüne gönderildi.

3500 ÇALIŞANI VAR

Müdürlük bugün, şirketin faaliyetinin devamı yönünde karar aldı. Bu kararla birlikte 3500 çalışanı olan Pamukkale Turizm, ilk alacaklılar toplantısına kadar faaliyetine devam edecek.

FAALİYETLERİ DENETİMDE OLACAK

Anılan toplantıya kadar şirketin faaliyetleri, icra iflas müdürlüğünün atayacağı denetçinin kontrolünde olacak.

ANADOLU ULAŞIM İÇİN EK SÜRE

57 yıl önce kurulan Pamukkale Turizm'in bir diğer markası Anadolu Ulaşım için ise başka bir mahkemede görülen davada 2 aylık ek geçici mühlet kararı verildi.

(Hürriyet)

PAMUKKALE'DEN AÇIKLAMA

Pamukkale Turizm'in mahkeme kararıyla iflas etmesinin ardından şirketin yönetim kurulu bir açıklama yaptı. Hukuki sürecin devam ettiğini ve özel faaliyet izninin alındığını belirten Pamukkale Turizm yetkilileri, şirketin seferlerini devam ettiğini ve hiçbir değişiklik olmayacağını belirtti.

Pamukkale Turizm'in açıklaması şöyle:

"Bir süredir yaşadığımız olumsuzlukları aşabilmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz başvurular ve hukuki süreçler devam etmektedir. Seferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp, bu döneme özel faaliyet iznimiz alınmıştır. Tüm çalışmalarımız normal seyrinde devam etmektedir Bugüne kadar olduğu gibi bu süreçte de standartlarımızdan taviz vermeyeceğiz."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.