Dolar 32,2781
%0.01
Euro 35,0331
%-0.15
Altın 2.474,330
%0.33
Bist-100 10.547,00
%2.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pakdemirli: Gerekirse ithalat ve ihracatta önlem alınabilir

Pakdemirli: Gerekirse ithalat ve ihracatta önlem alınabilir

Bakan Pakdemirli, Ankara'da atık sulardan alınan numunelerde corona virüse rastlanmadığını duyurdu. Fahiş fiyat artışı incelemeleri kapsamında 50 ürünün takip edildiğini söyleyen Pakdemirli, "Gerekirse ithalat ve ihracatta önlem alınabilir" dedi.

  • Ege Postası
  • 21.04.2020 - 11:51

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bazı ürünlerde yaşanan fahiş fiyat artışlarına değinen Pakdemirli, "Arz dengesine göre 50 kadar ürünü takip ediyoruz" dedi. Pakdemirli, "Gerekirse ithalat ve ihracatta önlem alınabilir. Fırsatçılık görülürse tedbir alınır" diye konuştu.

Atık suda corona virüs incelemesine yönelik çalışmalara da değinen Pakdemirli, "Ankara'dan aldığımız atık su numunelerinde Covid-19 virüsüne rastlanmadı. İstanbul'dan da numune toplanıyor, ona göre tedbir alınacak" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Pakdemirli, hububat alım fiyatının da mayısın ilk haftasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını belirterek, "Çiftçimizi doyuracak bir fiyat politikası oluşturulacak" dedi.aş çay alım fiyatıyla ilgili çalışmaların da sürdüğünü belirten Bakan, "Çay müstahsilini memnun edecek formül üzerinde çalışıyoruz" dedi.

187 MİLYON LİRALIK ÖDEME CUMA BAŞLIYOR

Pakdemirli, 81 ilde koyun ve keçi yetiştiricilerine yapılacak 187 milyon liralık destek ödemelerinin de cuma günü başlayacağını kaydetti.  (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.