Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özkan İzmir’e 'Güneş'le geliyor

Özkan İzmir’e 'Güneş'le geliyor

İzmir’de milletvekilliği için CHP’den kontenjan başvurusu yapan en bomba isim Parti Meclisi (PM) Üyesi gazeteci Tuncay Özkan ikinci kez baba olmanın sevincini yaşadı. Özkan, Güneş ismini verdiği oğluyla haftaya İzmir'e yerleşecek. Özkan, eşinin ailesinin yaşadığı Yeşilyurt’ta oturacak. Özkan'ın İzmir'de saha çalışmalarında aktif rol alacağı öğrenildi. CHP İzmir’in en bomba kontenjan aday adayı

  • Ege Postası
  • 03.03.2015 - 15:01
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’de milletvekili aday adaylığı başvuruları sona ererken, İzmir'de 74 partili birinci bölgeden, 78 partili ise ikinci bölgeden önseçime girecek. 24 kişi de İzmir için ‘kontenjan’ şıkkını işaretledi.

ÖZKAN BOMBASI
CHP'de İzmir’den milletvekilliği için kontenjan başvurusu yapan  en bomba isim Parti Meclisi (PM) Üyesi gazeteci Tuncay Özkan oldu. 2011 genel seçimlerinde İstanbul 1. bölgeden milletvekili adayı olan , 2015 seçimleri içinde İstanbul’dan aday adayı olması beklenen Özkan’ın İzmir tercihi gündeme oturdu.

İKİNCİ KEZ BABA OLDU

Özkan önümüzdeki hafta İzmir'e yerleşecek. İkinci kez baba olan Özkan, oğluna Güneş ismini verdi. Özkan,  çocuğu yeni doğduğu için eşinin ailesinin yaşadığı  Yeşilyurt semtinde ev tutacak. Özkan'ın bir de Nazlıcan isminde kız çocuğu var. 

Özkan’ın İzmir’e yerleştikten sonra saha çalışmalarında aktif rol alacağı öğrenildi.


LİDER’LE GÖRÜŞTÜ
Özkan’ın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrası İzmir için kontenjan başvurusu yaptığı öğrenildi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.