Dolar 32,3589
%-0.38
Euro 34,7557
%-0.14
Altın 2.392,100
%-1.26
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özhaseki: Ders almazsak perişan oluruz

Özhaseki: Ders almazsak perişan oluruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin yerel seçim hazırlığına ilişkin, “Seçimlerde yüzde 49’a kadar gelmiş bir partiyiz, yüzde 6 nereye gitt? Bunu konuşuyoruz. Vatandaşın bize kızgınlığı varsa araştırıyoruz. Biz bundan ders almazsak öbür seçimlerde perişan oluruz. Biz kendi içimizde dersimizi iyi çalışıyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2018 - 06:41

Özhaseki dün Habertürk TV’de yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağı konusunda, “Biz ittifak yapmayacakmışız gibi çalışıyoruz. Ancak önümüzdeki dönem neler görürüz takip etmek lazım. Gelişmelere göre hareket etmekte fayda var. Cumhur İttifakı’nda biz birçok konuda örtüşüyoruz. Şu an çok erken” açıklamasını yaptı. Özhaseki, erken yerel seçim tartışmalarına ilişkin de “Seçimlerin öne alınması gibi bir şey bizim gündemimizde yok” dedi.

Özhaseki, belediye başkan adaylarının belirlenme yöntemine ilişkin, şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız belediyecilikten geldiği için gözü hep belediye hizmetlerindedir. Her bir konuda Beyefendi’nin de bir haberi vardır. Belediye başkanı adayının insani özelliklerinin çok ön planda olduğunu söylemeliyim. Gönül seferberliği, insani ilişkiler... İkincisi bir de çalışma istiyor, bu iş. Yönetim kabiliyeti var mı ona bakacağız. Para, insan, algı, mekân yönetimini biliyor mu, ona bakacağız. O belediyeden olmasına dikkat edeceğiz. Alternatif adaylar her zaman olacak. En hızlı davranan parti biziz. Özeleştirimizi yaptık, yol haritamızı belirledik. Zamanında yapılan ideolojik belediyeciliği bir kenara bırakarak hizmet belediyeciliği yaptık. Neredeyse tüm partiler belediyeleri almışlardı, ama sonra bu kendi sonlarını hazırladılar. Belediyecilik çok zor.”  HÜRRİYET

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.