Dolar 32,3872
%-0.16
Euro 34,8634
%0.35
Altın 2.435,530
%-0.13
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özellikleri oldukça iddialı... İşte Başkan Soyer’in bisikleti

Özellikleri oldukça iddialı... İşte Başkan Soyer’in bisikleti

Göreve geldiği günden beri pek çok kez İzmir’in sokaklarında sürüş anında görüntülenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in bisikletinin özellikleri oldukça iddialı.  Özellikleri oldukça iddialı

  • Ege Postası
  • 06.07.2019 - 12:21

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in belediyeye ve bazı etkinliklere gidip gelirken kullandığı bisikletinin özellikleri şaşırtıyor. Ünlü bir İtalyan markası olan Soyer’in bisikleti, Manisa’da faaliyet gösteren Accell Bisiklet tarafından üretiliyor. 

Başkan Soyer’in bisikleti sıradan bir bisiklet olmamakla birlikte, elektrik desteğiyle çalışıyor. Bisiklet teknolojisinin en son ekipmanlarıyla donatılmış Soyer’in bisikleti oldukça iddialı bir model.

Elektrik desteği sayesinde şehir ve doğada yokuş çıkmada büyük kolaylık sağlayan bisiklet patlamaya dayanıklı Alman malı lastiklere sahip. Hidrolik frenli bisikletin selesi de uzun yol yapmaya son derece uygun. Başkan Soyer’in bisikleti özel olarak güçlendirilmiş alüminyum jantlara sahipken, ekonomik modda kullanıldığında 150 km menzile sahip. Bu durum Başkan Soyer'e bisikletiyle rahatlıkla Seferihisar’a gidip gelebilecek bir menzil sağlıyor. 

Başkan Soyer’in bisikleti belediye hizmet binasının başkanlık girişinde sürekli kullanıma hazır olarak bekliyor.

Öte yandan bisikletin markası ve logolarının olduğu yerlerde ‘Aşkla İzmir’ ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Saat Kulesi bulunuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.