Dolar 32,5038
%-0.11
Euro 34,9556
%0.36
Altın 2.430,750
%0.31
Bist-100 9.803,00
%0.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özel İdare'den kalan Balçova Termal'e

Özel İdare'den kalan Balçova Termal'e

İl Özel İdaresi'nin kapatılmasıyla başlayan paylaşım krizinde değeri trilyonları bulan tesislerden Balçova Termal'e talipli yağıyor. İzmir'i sağlık turizminde ön plana çıkartan sayılı tesislerden olan kompleksin işletme hakları için Dokuz Eylül Üniversitesi de sıraya girdi. TALİPLİ YAĞIYOR

  • Ege Postası
  • 01.02.2015 - 12:36
İZMİR- İzmir'de kapatılan İl Özel İdare'nin, Maliye Hazinesi'ne devredilen taşınmazlarından Balçova Termal Tesisleri'ne Güney Kamu Hastaneleri'nden sonra bir talip daha çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da çok istediği Balçova Termal Tesisleri'ne Dokuz Eylül Üniversitesi de (DEÜ) talip oldu. DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün "DEÜ olarak Balçova Termal Tesisleri'ne 30 yıldan beri talibiz. DEÜ her zaman bu işin peşinde" dedi. 

"Tecrübeliyiz"
Prof. Dr. Füzün, DEÜ'ye geldiği 1988 yılından beri Balçova Termal'e ilgisi olduğunu söyleyerek, "O dönemden beri Balçova Termal Tesisleri'ne hep talip olduk. Ama bir türlü Balçova Termal'i DEÜ'ye kazandıramadık. DEÜ olarak Balçova Termal'in peşini bırakmayacağız" dedi.
DEÜ'nün rehabilitasyon alanında iki gelişmiş ünitesi olduğunu belirten Prof. Dr. Füzün, "Fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti verebilmek için çok geniş bir kadroya sahibiz. Rehabilitasyon konusunda tecrübeliyiz" dedi. Füzün, tesislerin kullanım hakkının kendilerine verilmesi gerektiğini söyledi.
(Yeni Asır)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.