Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Otomobile çarpan motosiklet yandı: 1'i ağır, 4 yaralı

Otomobile çarpan motosiklet yandı: 1'i ağır, 4 yaralı

Ankara'da seyir halindeki motosiklet, aniden şerit değiştiren otomobile çarptı. Motosiklet alev aldı, otomobil de ağaca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.Kaza, Yenimahalle ilçesi Çiftlik Caddesi'nde...

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 12:01
Ankara'da seyir halindeki motosiklet, aniden şerit değiştiren otomobile çarptı. Motosiklet alev aldı, otomobil de ağaca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Kaza, Yenimahalle ilçesi Çiftlik Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Kamuran Albayrak'ın kullandığı 06 ZDJ 89 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen ve şerit değiştiren Orhan Koca idaresindeki 06 TOH 33 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet yanarak hurdaya döndü, kaldırıma çıkan otomobil ise ağaca çarparak durabildi. Kazda motosiklet sürücüsü Albayrak ağır yaralandı. Otomobil sürücü Koca ile Sefa Bibilik ve Leyla Keleş de hafif yaralandı.

'CADDEDE SÜREKLİ KAZA OLUYOR' ŞİKAYETİ

Olay yerine itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. İtfaiye görevlileri, araç içindeki yaralıları çıkardı. Durumu ağır olan motosiklet sürücüsü, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Diğer yaralılar da ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Çarpmanın etmesiyle yanarak hurdaya dönen motosikleti, itfaiye erleri söndürdü. Sürücünün kaskı 50 metre uzakta bulundu. Kazayı gören bir iş yeri sahibi, Çiftlik Caddesi'nde sürekli trafik kazasının meydana geldiğini, kasis yapılması konusunda gerekli yerlere defalarca başvurmalarına rağmen, sonuç alamadıklarını anlattı. Kazaların iş yapmalarını zorlaştırdığından yakınan aynı vatandaş, "Yaralılara yardım etmekten revir gibi olduk. Can ve mal kaybı oluyor. Bu konuda yetkililerin tedbir almasını istiyoruz." dedi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.