Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Otomobil kurşunlayıp 2 kişiyi yaralayanlar tutuklandı

Otomobil kurşunlayıp 2 kişiyi yaralayanlar tutuklandı

İzmir'in Tire İlçesi'nde otomobil kurşunlayıp büfe  işletmecisi Cesim Bayram ve Mehmet Bayram'ın ağır yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 15.06.2017 - 19:58

İZMİR - Geçen 13 Haziran'da saat 01.55 sıralarında, Adnan Menderes Mahallesi, Suluirim Tepesi Kümeevleri Yolu'nda, içinde Cesim Bayram ve Mehmet Bayram'ın bulunduğu otomobile ateş açıldı. Otomobildeki iki kişi ağır yaralanırken, saldırganlar kaçtı. Yaralanın iki kişi ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Polis, olayın ardından saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Bu  güzergahtaki MOBESE kameraları incelemeye alındı. Polis, kamera kayıtlarından şüphelilerin 18 yaşındaki İ.S. ve 17 yaşındaki O.A. olduğu belirleyip aynı gece gözaltına aldı. İki şüphelinin, Cesim Bayram ve Mehmet Bayram'ı olay tarihinin iki gün öncesinden itibaren takibe aldıkları, işlettikleri büfeden akşam çıkış saatlerini tespit edip, 26 yaşındaki  M.A.'ya bildirdikleri saptandı. Bu bilgiden yola çıkan polis M.A.'yı da ertesi gün sabah saatlerinde evinde gözaltına aldı. M.A.'nın evindeki aramada ruhsatsız bir tabanca, çeşitli çaplarda 33 mermi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A. ve İ.S., tutuklandı. O.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.