Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Otobüsler gitti korsan geldi

Otobüsler gitti korsan geldi

İZMİR'de, toplu taşımadaki yeni uygulama kapsamında boş kalan Halit Ziya Bulvarı'ndaki otobüs duraklarının bulunduğu bölümde korsan otoparkçılar boy göstermeye başladı.

  • Ege Postası
  • 24.07.2014 - 09:35
İZMİR- Halit Ziya Bulvarı'nda bulunan otobüs durakları, Çiğli ve Bornova yönüne giden otobüslerin de aktarmalı sisteme geçmesi ve seferlerin kaldırılmasıyla bomboş kaldı. Bulvarda, baştan aşağı, bu durumu fırsat bilen korsan otoparkçılar faaliyet göstermeye başladı. Boşalan bulvar üzerine araç park etmek isteyen sürücüler, karşılarında korsan otoparkçıları buldu. Vatandaşlar, aracına zarar verilmemesi için, istemeyerek de olsa bu kişilere para ödemek zorunda kalıyor.

Halit Ziya Bulvarı'nın yan sokaklarındaki yol kenarı otoparklarını Belediye'ye ait İZELMAN şirketi işletirken, bulvarın korsan otoparkçılara bırakılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Çevrede işyerleri bulunan vatandaşlar, "Korsan otoparkçılar bizden günde 5 TL para alıyor. Başka türlü araçlarımızı park ettirmiyorlar. Bu durumu yetkililere ilettik ancak henüz bir çözüm bulunmadı. Bir an önce bulvarın korsan otoparkçıların elinden kurtulmasını bekliyoruz. Para vermediğimizde araçlarımıza zarar vermelerinden korkuyoruz" diyerek sıkıntılarını dile getirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.