Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Otizm dostu belediye

Otizm dostu belediye

Karabağlar Belediyesi ve ODER(Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği) işbirliğiyle gerçekleştirilen spor çalışmalarına katılan 70'e yakın otistik engelli çocuk, aileleriyle birlikte Sasalı'ya gitti. Karabağlar Belediyesi otobüsleri ile keyifli bir yolculuğun ardından Çiğli-Sasalı'daki Doğal Yaşam Parkı'na gelen çocuklar büyük bir keyifle hayvanat bahçesini gezdi, oyun parklarında eğlendiler. ODERYönetim Kurulu Başkanı Ergin Güngör, Karabağlar Belediyesi’nin otizm dostu bir belediye olduğunu belirtti.

  • Ege Postası
  • 26.04.2015 - 10:42
İZMİR - Nisan ayı otizm farkındalık ayına özel Sasalı’ya giden çocuklar günün keyfini çıkardı. Aileleri ve eğitmenleri eşliğinde hayvanları seven ve onları izleyen çocuklara bu gezi terapi gibi gelirken, aileler de çocuklarının mutluluğuna ortak oldular.

Belediye hep yanlarında
Yaklaşık 5 yıldan bu yana otizmli çocukların eğitimleri için haftanın iki gününü hiç bir ücret almadan spor tesislerini açan Karabağlar Belediyesi bu gezinin de organizasyonunu üstlendi. Aileler bu geziyi düzenleyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Spor Birimi Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler. Otistik engelli çocukların spor yapmalarının çok önemli olduğunu belirten ODERYönetim Kurulu Başkanı Ergin Güngör, Karabağlar Belediyesi’nin otizm dostu bir belediye olduğunu belirtti ve bu uygulamanın diğer kurumlara da örnek olması gerektiğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.