Dolar 32,4718
%-0.03
Euro 34,8523
%0.13
Altın 2.419,700
%-0.12
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Orhangazi Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi'nden proje başarısı

Orhangazi Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi'nden proje başarısı

Orhangazi Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan Eco Friends adlı AB projesi kabul edildi. Proje kapsamında Anadolu Lisesi öğrencileri önümüzdeki 2 yıl boyunca 5 Avrupa ülkesi ile karşılıklı ziyaretlerde...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 12:05
Orhangazi Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan Eco Friends adlı AB projesi kabul edildi. Proje kapsamında Anadolu Lisesi öğrencileri önümüzdeki 2 yıl boyunca 5 Avrupa ülkesi ile karşılıklı ziyaretlerde bulunup bilgi paylaşımı yapacak.

    Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri Murat Aydemir ve Egemen Kaygalak tarafından hazırlanan Eco Friends (Çevre) adlı Avrupa Birliği projesi kabul edildi. Proje kapsamında Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, 2 sene boyunca Fransa, İtalya, İngiltere, Polonya ve Romanya gibi çeşitli ülkelerle karşılıklı ziyaretlerde bulunup bilgi alışverişi sağlayacak.

    Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi Müdürü Bilal Kuzu, “Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan AB projesinin kabul edilmesinden dolayı mutlu olduk. 2 sene boyunca hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin ülkeler arası kültürel paylaşım etkinlikleri ile yeni değerler kazanacak. Proje sayesinde ilçemizi ve okulumuzu birçok ülkede tanıtma fırsatı yakalayacaklarından dolayı projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.