Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Örgütlerin Patronu Bingöl: İzmir önseçime hazır

Örgütlerin Patronu Bingöl: İzmir önseçime hazır

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi 29 Mart’ta İzmir’de gerçekleştireceği ön seçim için işi sıkı tutuyor. 29 Mart’ta ön seçimin sorunsuz bir şekilde yapılması için İzmir örgütünün yaptığı çalışmalara, CHP Genel Merkezide destek vermeye devam ediyor.İzmir'de ikinci bölgede ilçe turuna çıkan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, " İzmir örgütü önseçime hazır" dedi.

  • Ege Postası
  • 26.03.2015 - 15:44
İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi 29 Mart’ta İzmir’de gerçekleştireceği ön seçim için işi sıkı tutuyor. 29 Mart’ta ön seçimin sorunsuz bir şekilde yapılması için İzmir örgütünün yaptığı çalışmalara, CHP Genel Merkezide destek vermeye devam ediyor.
İzmir’de ki ön seçim çalışmalarını yerinde görmek ve partililerle buluşmak üzere İzmir’e gelen CHP’nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin BİNGÖL, beraberinde CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Genel Başkan Baş DanışmanıVeli Özdemir ile birlikte, Bornova Karşıyaka, Çiğli, Aliağa, Ödemiş. Kiraz, Tire ve Bayındır ilçelerini kapsayan temaslarda bulundu.  Heyetin ilçe ziyaretlerinden bazılarına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve bazı Parti Meclisi üyeleri de eşlik etti. Temaslarına ilişkin bilgi veren Bingöl şunları ifade etti.

ÖRGÜT ÖN SEÇİME HAZIR
CHP örgütlerinde, yıllar sonra alınan ön seçim kararının heyecanı ve mutluluğunu görüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetiminin demokrasiden yana tavır koyarak, bu kararı almasının ne kadar doğru olduğunu gittiğimiz her yerde görüyorum.  Demokrasinin beşiği olarak gördüğümüz, her zaman farklı bir ilgi gösterdiğimiz İzmir’de de ön seçim heyecanını paylaşmak, hazırlıkları yerinde görmek ve partililerimizle buluşmak amacıyla bazı ziyaretlerde bulunduk. İlçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle son hazırlıkları konuştuk. Gördüm ki, İzmir örgütümüz ön seçimlere hazır ve 29 Mart’ta yapacağımız seçimlere yüksek bir katılım olacak.

KILIÇDAROĞLU, DEMOKRASİ İNANCINI ORTAYA KOYMUŞTUR
İzmir’de yaşanacak ön seçimlerin bir demokrasi şölenine sahne olacağına inandığını belirten Tekin Bingöl “İzmir ön seçimlerde farklı bir duyguyu da yaşayacak. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçimlere İzmir 2.bölgeden katılacak. Türkiye’deki tüm siyasi parti liderleri arasında ön seçime girerek, demokrasiye ve örgütüne olan inancını ortaya koyan tek parti genel başkanı CHP’nin Genel Başkanıdır. Bu tavrıyla Sayın Genel Başkanımız hem ülke, hem de parti demokrasisi açısından son derece önemli birmesaj vermiş ve tarihe not düşmüştür. Bu tavır tüm Türkiye’de de partimize olan ilgiyi ve desteği artıracaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.