Dolar 32,5677
%0.29
Euro 34,7798
%0.14
Altın 2.492,890
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Onur mahallesinde Kökoğuz rüzgarı

Onur mahallesinde Kökoğuz rüzgarı

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan A. Adayı Mimar Ali Kökoğuz, Onur Mahallesi’nde ve Adalet Mahallesin de teşkilatlar ve mahallelilerle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 09.11.2013 - 10:46
İZMİR - Onur Mahallesin de teşkilatların sıcak karşılaması ve mahalle teşkilatının disiplinli çalışması Kökoğuz ve ekibince takdir edildi. Belediye hizmetlerinden yeterince faydalanamadıklarını söyleyen mahalleliler sıkıntılarını dile getirdi. Kökoğuz belediye hizmetini ayaklarına kadar getireceklerinin taahhüdünü verdi. Belediye sosyal hizmet binalarının vatandaşın tüm belediye hizmetlerinde aktif olarak kullanılacağını söyledi. 
Akabinde Onur Mahallesi teşkilatı ile beraber meclis üyesi aday adayı Özgür Çaçan’ın evine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Mahallenin siyasi temsilcilerine sahip çıkmasını rica etti ve belediyeyi, halkın gerçek temsilcileri ile yöneteceğinin sözünü verdi.
Adalet Mahallesinde de Kökoğuz’a yoğun ilgi vardı.
Adalet Mahallesin de vatandaşlar ve partililer Kökoğuz’u yalnız bırakmadı. Ak Parti Adalet Mahallesi Başkanı Abdulkadir Çelik ve mahalle yönetimi tam kadro olarak Kökoğuz’un yanındaydı. “Böyle nitelikli ve donanımlı aday adayları teşkilatlara güç veriyor” diye mahalle teşkilatı memnuniyetini dile getirdi.
Mahallelilerden yoğun kentsel dönüşüm hakkında gelen endişeleri dinledikten sonra, çözüm önerilerini söyledi. Mahalleliler Kökoğuz’un teknik konulardaki hakimiyeti karşısında, hayret ve memnuniyetlerini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.