Dolar 32,5965
%0.38
Euro 34,8334
%0.29
Altın 2.497,620
%0.53
Bist-100 9.465,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ölüme atladılar

Ölüme atladılar

İzmir'in Konak İlçesi'nde bir hastanenin 5'inci katından atlayan 44 yaşındaki Gülsün Erdoğan hayatını kaybetti. Erdoğan'ın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 31.10.2014 - 13:34
İZMİR - Olay, Yeşilyurt Semti'ndeki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün (Perşembe) saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren Gülsün Erdoğan, Göz Polikliniği'nin bulunduğu 5'inci katın penceresine çıktı. Kendini biranda boşluğa bırakan Erdoğan'ı görenler hastane yetkililerine bilgi verdi. Hastanede görevli doktorlar hemen yardıma koştu, Acil Servis'e getirilen talihsiz kadın hayatını kaybetti. Erdoğan'ın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Yaşamına son veren Erdoğan'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'n kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

4'ÜNCÜ KATTAN ÖLÜME ATLADI

Olay, Alsancak Semti 1483 Sokak numara 17'deki 6 katlı binanın 4'üncü katında bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Tire İlçesi'nde şarküteri işi yapan ancak başarılı olamayınca İzmir'e yerleşen Mehmet Taşkın, burada da bir süre emlakçılık yaptı. Ancak, bu işte de başarılı olmayan Taşkın maddi sıkıntı yaşamaya başladı. Bunalıma giren ve yaklaşık 1 yıldır da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen talihsiz genç, sabah saatlerinde dördüncü kattaki evin balkonuna çıkıp bir anda kendini boşluğa bıraktı. Binanın alt katında bulunan işyerinin tentesine çarptıktan sonra beton zemine çakılan Taşkın ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, Taşkın'ı ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Taşkın hayatını kaybetti. Taşkın'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.



DAHA ÖNCE DE DENEMİŞ

Yaşamına son veren Taşkın'ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Taşkın'ın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu, ancak yakınlarının son anda fark etmesiyle kendisini engellediği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.