Dolar 32,5571
%0.03
Euro 34,8770
%0.03
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oktay Vural MHP'yi kapatma iddialarına ateş püskürdü

Oktay Vural MHP'yi kapatma iddialarına ateş püskürdü

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP ve MHP'nin kapatılmak istendiği iddiaları için, MHP'yi kapatmaya, bunu dile getirmeye şeyi olacak insan daha anasından doğmadı. Türkiye'yi başlarına yıkarız" dedi.

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 17:59
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, hükümet ile HDP’nin çözüm sürecine ilişkin 10 maddelik ortak açıklama konusundaki söz dalaşının göstermelik olduğunu savunarak, “10 maddelik açıklamayı imzalayanların şimdi kalkıp ağız dalaşına girmesi komedi. İçeride tango yapıyorlar, dışarıda gulu gulu dansı” dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Vural, 17-25 Aralık soruşturmalarını yürüten cumhuriyet savcılarına soruşturma ve kovuşturma izni verilmesine ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine, “Türkiye’de artık hakim ve savcıların soruşturma yapma özgürlüğü yoktur. Bu, hukuk devletine, bağımsız ve tarafsız yargıya siyasi amaçlı tehdittir” dedi.

Oktay Vural, twitter fenomeni Fuat Avni’nin yazdığı ve “ CHP ile MHP’ye kapatma davası açma planı” iddialarıyla ilgili, “MHP’yi kapatmaya, bunu dile getirmeye şeyi olacak insan daha anasından doğmadı. Türkiye’yi başlarına yıkarız” dedi.

Vural, “Nevruz yaklaşıyor. HDP’li Altan Tan, Öcalan’ın Diyarbakır’da mitingde hitap etmesini istiyor. Siz ne diyorsunuz” sorusuna, “Onu, PKK ’nın siyasi kanadı AKP ’ye sorun. Mesajını okutanların, canlı olarak mesajını vermek için çalıştıkları açık ve net. PKK sarayda, Başbakanlıkta. Git ona sor” karşılığını verdi.

Türkiye’nin Musul operasyonuna destek vermesine ilişkin görüşü de sorulan Vural, “Ne olduğunu bilmiyoruz, hükümet bilgi vermiyor. ABD, İsrail ne istiyorsa o yapılıyor” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.