Dolar 32,2207
%0.06
Euro 35,0509
%0.13
Altın 2.502,370
%0.07
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oktay, ''Genç ve dinamik bir yapıya sahibiz''

Oktay, ''Genç ve dinamik bir yapıya sahibiz''

Ege Bölgesi ve İzmir’in öncü bilgisayar teknoloji şirketlerinden GİLTAŞ, çözüm ortağı Nebim Gold yazılım şirketiyle birikte Swiss Otel’de bir seminer düzenledi. Birçok sektörden ve GİLTAŞ müşterilerinin temsilcilerinin katıldığı seminerde GİLTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Oktay, 1986 yılından beri İzmir’de faaliyet gösteren GİLTAŞ’ ın gelişim sürecini ve faaliyetlerini katılımcılarla paylaştı.

  • Ege Postası
  • 20.11.2015 - 13:53
İZMİR - GİLTAŞ’ ın genç ve dinamik bir yapıya sahip olduğunu belirten Feyzullah Oktay, bunun başlıca nedeni olarak Nebim Şirketi’yle yürütmüş olduğu işbirliği anlaşması olduğunu ifade ederek, “GİLTAŞ, Ege Bölgesi’nin ve İzmir’in en köklü şirketlerinden birisidir. 1986 yılında kurulan şirketimiz, 2016 yılında 30’uncu yaşına girecek.  Evet, Yaşlı bir şirketiz; ama genç ve dinamik bir yapıya sahibiz. Bu gençliğimizi, bu dinamizmimizi nasıl elde etti? Bunun birinci noktası Nebim şirketiyle olan iş birliğimizdir” dedi. Ayrıca 2015 yılında ilk 500 bilişim şirketi arasında yer aldıklarını, söyleyen Oktay, “Bu da bizim için büyük bir kıvançtır” dedi.
 
KENDİMİZE “KURUMSAL KAYNAK PLANLAMASI SİSTEM BÜTÜNLEŞTİRİCİSİ” DİYORUZ  
Sektörler için kurumsal kaynak planlaması içerisinde sistem bütünleştirmesi yaptıklarını ifade eden Oktay, bu yönleriyle kendilerini kurumsal planlaması sistem bütünleştiricisi olarak tanımladıklarını dile getirerek, özellikle bu sistemi Nebim Gold’un toptancı firmalar için ticari yazılım ürünü olan “Nebim V3” içerisinde uyguladıklarını ifade etti. Oktay, “ Nebim, Türkiye’nin en önemli yerli kurumsal kaynak planlaması üreten şirketlerin başında geliyor. Biz de GİLTAŞ olarak, kurumsal kaynak planlaması konusunda sistem bütünleştirmesi yapan bir şirketiz. Sistem bütünleştirmesi,  İzmir ve Ege Bölgesi’nde çok yakınında olan müşteri ve müşteri adaylarıyla birlikte çok yakın çalışmalar yapmak, sizin ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde anlamak demektir. Tüm bu argümanları; yani sistem bütünleşmesini bilişim teknolojileri yöntemi sayesinde, özellikle Nebim yazılımın V3 ürününün içerisinde proje planlamasından son noktaya varıncaya kadar olan bütün adımları izlemek için geliştiriyoruz” açıklamasında bulundu. 



SİZ MÜŞTERİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ
 Nebim Gold’un toptancı firmalar için ticari yazılım ürünü olarak ortaya çıkardığı Nebim V3 sistemi içerisinde GİLTAŞ tarafından geliştirilen “müşteri ilişkileri yapısı” bölümüne dikkat çeken Oktay, bu sistem sayesinde firmaların kendi müşterileri bilgilerine rahat bir şekilde ulaşabildiklerini ve şirketlerin bu noktada ihtiyaçlarının tamamen farkında olduklarını ifade etti. Ayrıca, Üretim, toptan ve perakende alanlarını kendi içinde barındıran tek kurumsal yazılım şirketi olduklarını ifade eden Oktay,  “ Nebim V3 projesinde müşteri ilişkileri yönetimi bölümü içerisinde bir müşterimiz mağazamıza girdiğinde bu müşterimizi tanıyıp,  ne zaman hangi ürünü hangi mağazadan, hangi renk, beden, model, hangi kampanya ve hangi ödeme biçimini yaptığına dair bilgilere ulaşabiliyoruz. Böylece, o müşteriye özgü akıllı bir önerge sistemi geliştirmiş oluyoruz. Böylece müşterimiz, satış elemanına çok fazla bağlı kalmadan akıllı bir şekilde perakende ürünlerini de düşünerek ürün öneri sistemi gerçekleşiyor. Yani, siz müşterilerimizin  ihtiyaçlarınızı çok iyi biliyoruz” açıklamalarında bulundu. 

NEBİM V3 POS İLE ARTIK TÜM UYGULAMALAR TEK BİR EKRANDA
Ödeme kaydedici cihaz sistemiyle geliştirilen Nebim V3 POS cihazı hakkında bilgiler veren Oktay, bu cihazla firmaların ön ve arka ofislerde kullanılan uygulamaları artık tek bir ekranda kullanabilme avantajına sahip olacaklarını söyleyerek,” Yeni nesil ÖKC yani ödeme kaydedici cihaz sistemiyle geliştirmiş olduğumuz Nebim V3 POS cihazı sayesinde ekran destekli satış yardımıyla zamandan tasarruf sağlıyoruz. Nebim V3 POS sistemiyle kasiyerler artık tek tuşla satış, iade, depolama, kampanya, servis ve raporlama gibi her bir uygulamayı tek bir ekrandan yönetebilecek. Ayrıca, Arka ofis uygulamaları için taksitli satış, vade farkı, mağaza performans raporlamaları, analiz, mal kabul ve onaylama, banka ve kasa işlemleri bu sistemle artık pratik ve çok rahat  bir şekilde gerçekleştirilebilecek” dedi. 
Son olarak İzmir’ deki üniversitelerle iş birliği içerisinde olduklarını söyleyen Feyzullah Oktay, üniversite öğrencileriyle birlikte kurumsal kaynak planlaması çalışmaları yaptıklarını, öğrencilere bilişim sektörüyle ilgili ders verdiklerini ve her yıl düzenlenen “genç beyinler yeni fikirler” proje yarışmasında sponsor olarak görev aldıklarını sözlerine ekleyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.