Dolar 32,2004
%0.06
Euro 34,8756
%0.07
Altın 2.462,940
%0.05
Bist-100 10.899,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğretmenlerden coşkulu

Öğretmenlerden coşkulu

Güzelbahçe Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, ilçede oturan veya ilçedeki okullarda görev yapan öğretmenlerin onuruna bir yemek verdi.

  • Ege Postası
  • 25.11.2014 - 10:34

Güzelbahçe Pirzola House’de verilen yemeğe Güzelbahçe’de oturan çalışan ve emekli olan yaklaşık 300’ü aşkın öğretmen katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe’nin eğitim vizyonu ile öne çıktığını ve İzmir’de en çok özel okulun Güzelbahçe’de bulunduğunu, yakında üç yeni özel okulun daha açılacağı müjdesini verdi. Başkan İnce, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve ilkelerini benimseten, hurafeler yerine, bilimin gerekliliğine inanan, bağımsızlığın büyük bir erdem olduğunu söyleyen, her koşulda, her zorluğu göze alarak gerçekleri dile getiren öğretmenlerimize buradan selam ve saygılarımı sunuyorum. . Ayrıca canlarını eğitim uğruna veren başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere tüm şehit öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyorum. dedi.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri ve ilçedeki okulların müdürleri, öğretmenler ve emekli öğretmenlerin de katıldığı gecede Black and White müzik topluluğu konukları eğlendirdi.







 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.