Dolar 32,2559
%0.04
Euro 34,7965
%-0.01
Altın 2.439,860
%0.3
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrencisini sopayla döven öğretmen açığa alındı

Öğrencisini sopayla döven öğretmen açığa alındı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), İzmir'de 6 yaşındaki öğrencisini okumayı öğrenemediğinden sopayla dövdüğü  iddia edilen öğretmen açığa alındı.  İzmir'deki skandalın ardından

  • Ege Postası
  • 04.11.2018 - 19:36

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), İzmir'de 6 yaşındaki öğrencisini okumayı öğrenemediğinden "haydar" ismini verdiği sopayla dövdüğü iddia edilen öğretmen açığa alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanlığınca, "öğretmenin 6 yaşındaki öğrencisini sopasıyla dövdüğü iddiası"  başlığıyla bazı medya organlarında yayımlanan habere konu olan olayla ilgili  soruşturma başlatıldı ve bahsi geçen öğretmen açığa alındı.

Soruşturma sürüyor.

OLAY

Konak'taki Kahramanlar Mustafa Öğütveren İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan Mehmet N., iddiaya göre 1'inci sınıf öğrencisi T.K.'den bir metin okumasını istedi. Mehmet N., metni okumayan T.K.'nin, baldırlarına ve kaba etine sopayla vurdu.

T.K.'nin okulda bekleyen annesi B.K., sendelediğini fark ettiği çocuğunun kıyafetlerini çıkarınca sopa izlerini gördü. Anne B.K., bunun üzerine sınıfa gidip Mehmet N. ile tartıştı.

Bir gün sonra da Mehmet N., kendisiyle konuşmaya gelen T.K.'nin babası G.K.'den iddiaya göre özür diledi. Özrü kabul etmeyen G.K., öğretmen şikayetçi oldu.

İddialar üzerine, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı soruşturma kapsamında Mehmet N., açığa alındı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.