Dolar 32,2012
%-0.23
Euro 35,0437
%-0.12
Altın 2.498,720
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrencilere terör ve suç örgütleri bilgilendirmesi

Öğrencilere terör ve suç örgütleri bilgilendirmesi

İzmir Emniyet Müdürlüğü, kayıt yaptırmak için Ege Üniversitesi'ne gelen öğrenciler ile velilerini, terör ve suç örgütlerine karşı bilgilendiriyor.

  • Ege Postası
  • 06.09.2018 - 11:57

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Ege Üniversitesi'nin bölümlerini kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri devam ediyor. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin daha iyi ortamda ve daha huzurlu bir eğitim dönemi geçirmeleri amacıyla Ege Üniversitesi kampüsünde stant açtı. Ege Üniversitesi yerleşkesi içinde 'El Ele Güvenli Geleceğe' projesi kapsamında irtibat masaları kuran polisler, kayıt yaptırmak için üniversiteye gelen öğrenciler ile velilerini karşıladı. Öğrencilerin terör ve suç örgütleri tarafından kandırılmasını önlemeye yönelik açıklayıcı broşürleri dağıtan polisler, alınması gereken tedbirler hakkında ailelere bilgiler verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan irtibat masasında bulunan görevlileri ziyaret eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, "Üniversitemiz öğrencileri anne ve babalarının bizlere emaneti. Bu bilinçle, İzmir Valiliğimiz ve Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte öğrencilerimizin daha güvenli ve huzurlu bir kampüste, kaliteli bir eğitim dönemi geçirmeleri için gerekli olan çalışmaları yapıyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.