Dolar 32,3611
%-0.37
Euro 34,7393
%-0.19
Altın 2.393,550
%-1.2
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrencilere belediyeden psikolojik destek

Öğrencilere belediyeden psikolojik destek

Ödemiş Belediyesi ve Okan Üniversitesi işbirliği ile üniversite adaylarına yönelik konferans düzenlendi. Başkan Mahmut Badem; “Gençlerin yetenekleri doğrultusunda tercih yapmasını diliyorum” dedi. Öğrencilere belediyeden psikolojik destek

  • Ege Postası
  • 10.02.2018 - 11:17

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün’ün konuşmacı olarak katıldığı “Sınavdır Geçer” konulu konferans 9 Şubat Cuma günü Ödemiş’te düzenlendi. Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan konferansa ilçede eğitim gören üniversite adayları ve Bayındır’dan gelen öğrenciler katıldı.  Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Gençlerimizin yarınlarıyla ilgili karar vermeden önceki yapacakları danışma çok önemli.  

En doğru ve en iyi şekilde karar vermeleri konusunda destek olmaya çalışıyoruz. Okan Üniversitesi 40 ilde yaptığı bir çalışmayı ilçemizde gerçekleştiriyor. Geçen yıl da böyle bir çalışma yapılmıştı. Ödemiş’i il seviyesinde değer veren Okan Üniversitesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Bizler, Türkiye’nin her yerinde, her kademesinde yer alan Ödemiş’li gençlerimizle gurur duyuyoruz. Geleceğinizi ilgilendiren sınavla ilgili anne babalarınız kadar kentin insanları  da sizlerden çok şeyler bekliyor. Gelecek sizsiniz. Yarınlar sizsiniz. Neden burada oturan bir genç kızımız Belediye Başkanı olması? Sınavı hayatın akışı içinde sıradan bir olay gibi düşünürseniz, başarınız artacak, hedefinize daha rahat ulaşacaksınız. Yetenekleriniz yönünde yol almanızı diliyorum. Bu kentin insanları, sizlerle gurur duyuyor, övünüyor. İlçemizde Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ya da özel kurumlar var. Hepsi en iyi şekilde eğitim veriyor. Yetiştiriliş şekliniz, aldığınız eğitimle en iyi şekilde yol alacağınıza inanıyorum. Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum” dedi.

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin konferansta sınav, gelecek, meslek ve yaşam tercihleri konularında gençlere yol gösterecek bir konuşma yaptı. Öğrencilere üniversiteye hazırlık maratonunda faydalanabilecekleri önemli ipuçları verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.