Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrencilerden ev teslimi Ramazan yardımı

Öğrencilerden ev teslimi Ramazan yardımı

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri bünyesinde yer alan Kılıçaslan Model Birleşmiş Milletler (KAMUN) topluluğu, Kimse Yok Mu Derneği ile yürüttüğü yardım kampanyası çerçevesinde dar gelirli ailelere Ramazan paketleri dağıtıyor. 'İyiliğe...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 12:16
Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri bünyesinde yer alan Kılıçaslan Model Birleşmiş Milletler (KAMUN) topluluğu, Kimse Yok Mu Derneği ile yürüttüğü yardım kampanyası çerçevesinde dar gelirli ailelere Ramazan paketleri dağıtıyor.

'İyiliğe Niyetliyiz' sloganıyla işe koyulan liseli öğrenciler, Kimse Yok Mu Derneği'nden aldıkları adreslere ekipler halinde giderek harçlıklarıyla aldıkları iaşe paketlerini muhtaçlara dağıtıyor. Geçtiğimiz hafta içinde 60 aileye misafir olan öğrenciler etkinliklerine bayramda da devam edecekler. Duyarlı öğrenciler geçen aylarda düzenledikleri geniş kapsamlı bir kampanya ile Orta Afrika Cumhuriyeti’nde 65 görme özürlünün katarakt ameliyatını gerçekleştirmişlerdi.

Organizasyonu yürüten öğrencilerden İbrahim Berker Kırdök, “Kimse Yok Mu Derneği'yle yaptığımız görüşmelerden sonra ‘İyiliğe Niyetliyiz’ sloganıyla böyle bir yardım kampanyası başlattık, ailelerimizin ve öğretmenlerimizin desteğiyle kampanyamızı hızla devam ettiriyoruz.” dedi.

Dünya sorunlarına çözüm aramak amacıyla KAMUN topluluğunu kurduklarını ifade eden 11’inci sınıf öğrencisi Mert Filiz ise “Topluluğumuzun 30 üyesi var. Farklı ekiplerle çalışıyoruz. Amacımız elimizden geldiğince dünya sorunlarına çözüm üretmek, bu hususta uluslar arası organizasyonlara katılarak bildiriler de sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

10’uncu sınıf öğrencisi Mustafa Baltacı ise ağabeylerinin açtığı yolda yardım etkinliklerine devam edeceklerini vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.