Dolar 32,5677
%0.29
Euro 34,7798
%0.14
Altın 2.492,890
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrenciler opera ile tanıştı

Öğrenciler opera ile tanıştı

Foça Belediyesi öncülüğünde, İzmir Opera ve Balesi Foçalı öğrencilerle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 19.12.2014 - 14:59

Minik öğrenciler, opera ile tanıştı.
Foça Belediyesi ile İzmir Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle hazırlanan program çerçevesinde Foça İlkokullarında okuyan öğrenciler, canlı olarak sunulan mini opera konseri dinlemenin mutluluğunu yaşadılar.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yapılan bu sanatsal etkinliğin minik öğrencilerin ufuklarını açacağını düşündüğünü belirterek, “Kültür ve Sanata çok önem veriyoruz. Bunu mümkün olan her alana yaymaya çalışıyoruz. Çocuklar geleceğimizdir. Ve geleceğin büyükleri çocuklarımızı da Atatürk’ün izinde çağdaş bireyler olarak yetişmelerine katkı koymaya kararlıyız. Çocukların gelişmelerinde sanat en büyük etkendir. Foça Belediyesi ve İzmir Devlet Opera ve Balesi işbirliği ile yaptığımız bu çalışma ile çocuklarımıza yeni ufuklar açmak istedik. Desteklerinden dolayı İzmir Opera ve Balesi’ne şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

İzmir Opera ve Balesi Sanatçıları yaklaşık bir saat boyunca birbirinden değişik eseri seslendirerek öğrencilere opera sanatını tanıttılar.

İzmir Opera ve Balesi Sanatçılarının verdiği mini konserin ardından sanatçılara katkılarından dolayı bir plaket takdim edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.