Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oğlunu aldatıldığına inandıramayınca bakın ne yaptı

Oğlunu aldatıldığına inandıramayınca bakın ne yaptı

Gelininin oğlunu aldattığını düşünen kayınvalide, gizli kamerayla ihaneti belgeledi. Oğlu boşanma davası açınca gelinin intikamı acı oldu. Kayınvalidesinin 5 dairesi için kira vergisi ödemediğini ihbar etti. Kayınvalideye, 7 bin lira ceza kesildi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2014 - 12:07
İzmir’de dedektif operasyonlarını aratmayan olayda Elektrik teknikeri 27 yaşındaki H.K. 4 yıl önce ev hanımı S.K. ile evlendi. Kayınvalidesiyle aynı apartmanda 2 ayrı dairede yaşayan 26 yaşındaki gelin S.K. iddiaya göre kocası yokken evde sevgilisiyle görüştü. Görüşmelerden birine kayınvalide T.K. şahit oldu. Şoke olan T.K. olayı oğluna anlattı. Annesinin yalan söylediğini düşünen H.K. konuyu kapatmasını bir daha da eşine böyle iftira atmamasını söyledi.

GİZLİ KAMERAYLA DEŞİFRE ETTİ

Oğlunun gerçekleri görmesi için plan yapan anne T.K. oğlu ve gelininin yaşadığı dairenin kapısına gizli kamera yerleştirdi. Dedektif kayınvalide, gelininin bir haftada 3 kez sevgilisini eve aldığını kaydederek oğluna izletti.

TEK CELSEDE BOŞADI

Görüntüleri izleyen oğul H.K. delilleri avukatına verip boşanmak istediğini söyledi. Çift ilk duruşmada tek celsede tazminatsız boşandı.

KARŞI ATAK GECiKMEDi

Kayınvalidenin tuzağını kabullenemeyen S.K. karşı atağa geçip intikam planı yaptı. Kapıya konulan gelin, kayınvalidesinin adına tapulu 5 dairesinin kirasını elden aldığını ve bu şekilde kira vergisi ödemediğini ihbar etti. Kayınvalideye, ödemediği kira vergileri için ihbardan kısa süre sonra 7 bin lira ceza kesildi. (BUGÜN GAZETESİ)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.