Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te yatırımlar tam gaz

Ödemiş'te yatırımlar tam gaz

Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, ilçeye gerçekleştirilecek kamu yatırımlarının hızlandırılması ve genişletilmesi için girişimlerini sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 29.08.2015 - 14:03
Ödemiş'in geleceği için canla başla çalıştıklarını belirten Başkan Badem, "Bizim en büyük hedefimiz, daha kalkınmış, daha güçlü, insanları daha mutlu bir Ödemiş'i oluşturmak. Bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz." dedi. Bu noktada, Torbalı-Bayındır-Ödemiş-Kiraz bölünmüş karayolu inşaatının tamamlanması için büyük çaba gösteren Badem'in, gerek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı nezdindeki girişimleri, gerekse Başbakan Ahmet Davutoğlu ile daha önceden İzmir'de gerçekleştirilen toplantıdaki girişimleri meyvesini verdi. Bölünmüş karayolunda Çatal Mevkii-Ödemiş arası çalışmalar başladı.  

Bölünmüş yol Ödemiş için büyük kazanım
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem şunları söyledi, "Bilindiği gibi Torbalı-Bayındır-Ödemiş-Kiraz bölünmüş karayolu çalışması devam etmektedir. Devam eden işin hızlandırılması ve Çatal Mevkii-Ödemiş arası çalışmaların başlatılması konusunda başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'ndan, bir önceki Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan'dan, Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sayın Binali Yıldırım'dan taleplerde bulunmuştuk. Talebimizin karşılanmış olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözün yerine getiriliyor olması da bizim için ayrı bir memnuniyet kaynağıdır. Bölünmüş yol çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgemize ulaşım daha rahat bir şekilde olacak. Aynı zamanda tarım ürünleri ve hayvancılık açısından zengin olan kentimiz, alıcı ve satıcının kolaylıkla ulaşabildiği bir merkez haline gelecektir." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.